Tule tekemään nuorisoalasta näkyvämpi – hae Allianssin viestinnän tuottajaksi!

Uutiset 2.1.2019

Järjestöissä, kunnissa ja seurakunnissa tehdään valtava määrä monipuolista työtä nuorten hyväksi ja nuorten kanssa, mutta liian harva tietää siitä. Kovin moni ei myöskään tiedä, mitä nuoret maailmalta tarvitsevat ja miten isot yhteiskunnalliset muutokset vaikuttavat nuoriin. Tätä olemme Allianssissa jo ryhtyneet muuttamaan. Haluamme nostaa nuoriin ja nuorisotyöhön liittyviä ilmiöitä, ihmisiä, tietoa, ongelmia ja fiiliksiä esiin tavalla, joka saa sekä nuorisoalan toimijat, päättäjät ja suuren yleisön havahtumaan ja kiinnostumaan – joskus myös nauramaan tai liikuttumaan! Tavoitteenamme on luoda verkkoon sisältöä, joka tavoittaa tehokkaasti erilaiset kohderyhmät, on riittävän merkityksellistä jaettavaksi ja tarpeeksi tavoitteellista muuttaakseen maailmaa.  

Nyt etsimme tiimiin viestinnän tuottajaa, joka kykenee sekä tukemaan asiantuntijoita viestimisessä että ideoimaan ja tuottamaan sisältöä itsenäisesti. Viestinnän tuottajan tehtävä sopii parhaiten sinulle, joka haluat kasvaa viestinnän ammattilaiseksi, kokeilla erilaisia viestintäkonsepteja ja olla osaltasi nostamassa nuoria yhteiskunnallisen keskustelun ytimeen. Uteliaisuus, aloitteellisuus ja nopea reagointikyky antavat parhaat mahdolliset lähtökohdat hommassa onnistumiseen.

Edellytämme sinulta monipuolisia viestinnän perustaitoja, erityisesti sosiaalisen median kanavien suvereenia hallitsemista ja kykyä tuottaa eri kanaviin sekä tekstiä että simppeleitä kuvia luontevasti ja nopeasti. Eduksi katsomme myös visuaalisen viestinnän ja tarinankerronnan taidot. Kerrothan aiemmista näytöistäsi hakemuksessasi!

Tarjoamme toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen, joka alkaa sopimuksen mukaan tammi-helmikuun vaihteessa. Tehtävästä maksetaan 2575 euron kuukausipalkkaa. Sen lisäksi tarjoamme kelpo edut, mainiot työkaverit ja työyhteisön, jossa on enemmän kuin OK pyytää apua ja sparrausta muilta, osallistua myös oman tontin rajat ylittäviin projekteihin ja laulaa noloja biisejä Mustan Härän karaokessa.

Kutkutteleeko jo? Mainiota! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa osoitteeseen rekrytointi@alli.fi viimeistään 13.1.2019. Liitä viestiin myös muutama työnäyte tai portfolio. Haastattelut järjestetään 14.1. tai 21.1. alkavalla viikolla Allianssi-talolla Helsingin Pasilassa. Haastatteluun kutsuttaville toimitetaan pieni ennakkotehtävä.

Lisätietoja tarvitseville antaa toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelm 8.1. alkaen numerossa 040 587 9514.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.


Avainsanat: