Rekrytointi

Tule tekemään nuorten hyvinvointia edistävää viestintää – hae viestinnän tuottajan opintovapaan sijaiseksi!

Uutiset 20.12.2019

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa tehdään töitä, jotta nuoret voisivat paremmin ja jotta nuorten ääni kuuluisi yhteiskunnassa kovemmin. Nyt haemme joukkoomme viestinnän tuottajan sijaista, jonka tehtävänä on lisätä nuorisoalan näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa, luoda päättäjät tavoittavia viestintäkonsepteja ja huolehtia osaltaan Allianssin viestinnällisten prosessien sujuvuudesta. 

Etsimme kevään 2020 ajaksi timanttista viestinnän tuottajaa ja kivaa työkaveria. Allianssin vaikuttamisen ja viestinnän tiimissä pääset nuorten hyvinvoinnin ja nuorten oikeuksien edistämisen ytimeen, tekemään yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä ja oppimaan uutta. Kevään aikana pääset osallistumaan esimerkiksi kuntavaalikampanjan valmisteluun ja tuottamaan itsenäisesti viikoittaista sisältöä – kuvia, videoita ja lyhyitä tekstejä – someen. 

Kyseessä on sen verran lyhyt sijaisuus, että siinä onnistuminen vaatii ripeästi toimeen tarttuvaa asennetta ja monipuolisia viestinnän perustaitoja. Olethan siis tyyppi, joka sopeutuu nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja hanskaa suvereenisti useamman projektin samanaikaisen edistämisen. Vielä isompi plussa on, jos innostut uusien viestintäkonseptien kokeilemisesta ja asetat tavoitteet riittävän korkealle! 

Edellytämme sinulta monipuolisia viestinnän tuottamisen taitoja ja kykyä sekä ideoida itse että osallistua tiimin kanssa uusien konseptien kehittelyyn. Hallitset sosiaalisen median eri kanavat ja sinulla on erinomainen visuaalinen silmä. Handlaat videotuotannon perusteet ja brosyyrien taittaminen on sinulle iloista suurimpia. 

Tarjoamme tammikuusta toukokuun loppuun jatkuvan määräaikaisen työsuhteen, joka alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävä on kokopäiväinen ja siitä maksetaan 2700 euron kuukausipalkkaa. Sen lisäksi tarjoamme kelpo edut, mainiot työkaverit ja työyhteisön, jossa on enemmän kuin OK pyytää apua ja sparrausta muilta.

Joko kiinnostuit? Hienoa! Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja muutama työnäyte pdf-muodossa viimeistään 9.1.2020 osoitteeseen rekrytointi@alli.fi, otsikolla viestinnän tuottaja. Kutsumme hakukriteerit parhaiten täyttävät hakijat haastatteluihin, jotka järjestetään torstaina 23.1. Allianssi-talolla Helsingissä. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä 3.1.2020 tai 7.1.2020 viestintäpäällikkö Salla Merikukalta (044 416 5282) – tarkistathan kuitenkin ensin, josko kysymykseesi löytyisi vastaus tästä ilmoituksesta tai Allianssin sivuilta.

Allianssi on syrjinnästä vapaa, esteetön ja perhemyönteinen työpaikka. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti. 


Avainsanat: