Rekrytointi

Tule töihin nuorten puolelle! Etsimme kampanjagurua nuorisoalan viestintä- ja markkinointipäälliköksi

Uutiset 24.1.2024

Me Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa haluamme saada koko Suomen nuorten puolelle ja erityisesti poliittiset päättäjät, median ja työelämän toimijat ryhtymään konkreettisiin tekoihin nuorten hyvinvoinnin parantamiseksi. Nyt etsimme joukkoomme viestintä- ja markkinointipäälliköksi sinua, jolla on hyppysissäsi erityisesti taito muotoilla asiamme eri kohderyhmiin vetoaviksi viesteiksi.

Viestintä- ja markkinointipäällikkö pääsee osallistumaan lähes kaikkiin projekteihimme vaalikampanjoista yrityskumppanuuksiin ja nuorten demokratiahankkeista koko nuorisoalan yhteen kokoavaan NUORI-tapahtumaan. Kaikkea yhdistää ajatus siitä, että ilman nuoria meillä ei ole mitään – ja että ilman nuorisotyötä meillä ei ole hyvinvoivia nuoria. Tässä tehtävässä ei todellakaan tarvitse aamuisin miettiä, onko oma työ riittävän merkityksellistä.

Edellytämme sinulta viestinnän strategisen suunnittelun ja suomen kielen suvereenia hallintaa, näyttöjä onnistuneista viestintäteoista sekä ymmärrystä viestinnän eri osa-alueista. Painotamme erityisesti markkinoinnin osaamista sekä kampanja- ja kumppanuussuunnittelua – esimerkiksi myyntitaustasta on siis taatusti hyötyä tehtävän haltuunotossa. Kiinnostus yhteiskunnalliseen keskusteluun ja politiikkaan on eduksi, samoin kolmannen sektorin tuntemus. 

Meillä saat vastuullesi ulkoisen ja sisäisen viestinnän kokonaisuuden koordinoinnin, suunnittelun, seurannan ja resurssisuunnittelun. Raportoit toiminnanjohtajalle ja toimit tiiviissä yhteistyössä kaikkien tiimiemme kanssa. Tehtävään ei sisälly esihenkilövastuuta, sillä viestinnän asiantuntijamme ovat jakautuneet substanssitiimeihin. 

Paitsi tykkiä päällikköä, kaipaamme myös uutta ihanaa työkaveria yhteisölliseen ja yhdessätekevään työporukkaamme. Meillä toisten auttaminen on arkea ja nauraminen töissä vähintään yhtä tärkeää kuin kunnianhimoinen suhtautuminen työhön.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan maalis-huhtikuussa 2024. Tehtävästä maksetaan 4200–4500 euron kuukausipalkkaa ja sen päälle lounas- ja virike-edut. Tarkka palkkasumma määrittyy osaamisen ja näyttöjen perusteella. Toimistomme sijaitsee Helsingin loisteliaassa Itä-Pasilassa, ja työtä teemme mahdollisimman joustavasti myös etänä. Täältä voit lukea lisää työntekotavoistamme. 

Näin haet tehtävää:

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-tiedostoina viimeistään 18.2.2024 osoitteeseen rekrytointi@nuorisoala.fi otsikolla Viestintä- ja markkinointipäällikkö. Hakukriteereihin parhaiten vastaavat ja työyhteisöämme sopivimmin täydentävät hakijat kutsumme haastatteluihin, jotka järjestetään 26.-28.2. Allianssi-talolla Helsingissä. 

Jäitkö vielä miettimään jotain, johon et tästä ilmoituksesta tai Allianssin verkkosivuilta löytänyt vastausta? Kysy ihmeessä! Lisätietoja tehtävästä saat toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelmilta, p. 040 5879514.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi on perhemyönteinen työpaikka ja toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Kerrothan hakemuksessasi, mikäli koet kuuluvasi johonkin vähemmistöryhmään ja toivot sen huomioimista valintaprosessissa. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.


Avainsanat:

Katso myös