Uutiset

Tulevaisuuden kunta – tervetuloa seuraamaan hyvinvoinnin ja vapaa-ajan kuntavaalipaneelia

Uutiset 11.5.2021

Kuntavaalipaneelissa keskustellaan aiheista, joilla varmistetaan hyvinvointi muotoaan muuttavassa tulevaisuuden kunnassa. Paneelin järjestävät Allianssi, Kulta ry ja Olympiakomitea. Painopisteinä ovat nuoriso, kulttuuri ja liikunta. Nämä teemat ovat lähellä kuntalaisten arkea, koskettavat kutakuinkin kaikkia kuntalaisia ja ovat olennaisia tulevan kunnan päätöksenteossa.

Hyvinvoinnissa ja vapaa-ajassa on kyse elämänlaadusta ja kunnan elinvoimasta. Mitä eri puolueet tavoittelevat tulevaisuuden kuntalaisten hyvinvoinnin lisäämiseksi ja vapaa-ajanmahdollisuuksien kehittämiseksi?

Voit ehdottaa kysymyksiä ja osallistua keskusteluun tunnisteella #tulevaisuudenkunta Twitterissä.

Tule mukaan kuuntelemaan ja osallistu keskusteluun!

 

Aika: ma 31.5. klo 17.15-18.15

Paikka: etätoteutus – voit seurata tästä linkistä

Ei-pakollinen ilmoittautuminen: järjestäjillä on mahdollisuus välittää esimerkiksi paneelissa käytettyjä materiaaleja ilmoittautujille – voit halutessasi ilmoittautua mukaan.

Panelistit: Ville Skinnari (vpj, sd), Jussi Halla-aho (pj, ps), Petteri Orpo (pj, kok), Annika Saarikko (pj, kesk), Maria Ohisalo (pj, vihr), Jussi Saramo (vpj, vas), Silja Borgarsdóttir Sandelin (vpj, rkp), Sari Essayah (pj, kd), Harry Harkimo (pj, liik)

Järjestäjät: Nuorisoalan kattojärjestö Allianssi, Kulttuuri- ja taidealan
keskusjärjestö KULTAry, Suomen Olympiakomitea.

 

Lisätietoja:

Ilmari Nalbantoglu, va. toiminnanjohtaja
ilmari.nalbantoglu@alli.fi
050 574 1112

 

Järjestäjät:

Allianssilla on yli 140 jäsentä, jotka ovat nuorten parissa toimivia järjestöjä, esimerkiksi harrastejärjestöjä ja nuoristotyön palvelujärjestöjä.

Kulta ry:llä on 31 jäsenorganisaatiota, jotka edustavat koko laajaa kulttuurin ja taiteen kenttää, esimerkiksi teattereita, kirjastoja ja museoita.

Olympiakomitealla on 89 varsinaista jäsentä ja 30 kumppanuusjäsentä, jotka edustavat suomalaisen liikunnan ja urheilun järjestökenttää.

 


Avainsanat: