Tuomas Karvonen vaikuttamisen harjoittelijaksi Allianssiin

Uutiset 1.6.2020

Allianssin vaikuttamisen harjoittelijana aloitti tänään Tuomas Karvonen. 

Karvonen opiskelee kansainvälistä politiikkaa Tampereen yliopistossa ja toimii parhaillaan Eurooppanuorten varapuheenjohtajana. Erilaisia luottamustehtäviä hän on hoitanut myös esimerkiksi YK-liitossa, kokoomusopiskelijoissa, ainejärjestössään ja Euroopan nuorten parlamentissa. Työkokemusta hän on kerryttänyt muun muassa rahoitusneuvojan ja myyjän tehtävistä.

Allianssissa vaikuttamisen harjoittelijana Karvonen pääsee osallistumaan kaikkiin vaikuttamisen tiimin työtehtäviin ja tutustumaan nuoriin liittyvän politiikan osa-alueisiin oman kiinnostuksensa mukaisesti. Isompana tehtävänään hän pääsee valmistelemaan ja järjestämään elokuussa järjestettävää nuorten EU-huippukokousta. Ajankohtaisia projekteja ovat myös nuorisoalan kuntavaalikokonaisuus, syksyn Politiikkaviikon valmistelu sekä alkusyksyn budjettiriiheen valmistautuminen. 

“Olen jo pitkään ihaillut sitä työtä, jota Allianssissa tehdään nuorten ja nuorisoalan eteen. Aivan mahtavaa päästä osaksi tiimiä! Erityisen innoissani olen nuorten EU-huippukokouksesta. On valtavan tärkeää, että nuoret pääsevät osallistumaan Euroopan tulevaisuudesta käytävään keskusteluun”, kommentoi Tuomas Karvonen

“Kovatasoisesta ja lähes satapäisestä hakijajoukosta Tuomas erottui mainion taustansa lisäksi juuri tähän tehtävään osuvalla motivaatiollaan ja kyvyllään hahmottaa Allianssin toiminta osana laajempaa kokonaisuutta. Uskon, että saamme hänestä erinomaisen lisän tiimiin!“ sanoo Allianssin toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelm

Karvosen harjoittelu kestää syyskuun puoliväliin asti. Samassa haussa valittiin toiseksi vaikuttamisen harjoittelijaksi Iida Yliannala, joka aloittaa harjoittelujaksonsa syyskuussa. 
 

Lisätiedot
Tuomas Karvonen
tuomas.karvonen@alli.fi
044 4165204

Anna Munsterhjelm
anna.munsterhjelm@alli.fi
040 5879514.

 


Avainsanat: