Uutiset

Vaalikevään ajan vaikuttamisen harjoittelijana toimii politiikan ja viestinnän opiskelija Julia Vihinen

Uutiset 24.1.2023

Kevään ajalle vaikuttamisen harjoittelijaksi on valittu politiikan ja viestinnän opiskelija Julia Vihinen. Julia aloitti tehtävässään 16.1. ja työskentelee Allianssilla huhtikuun puoliväliin saakka.

Työkokemusta Julialla on muun muassa kuntavaalien ajalta WWF Nuorilta. Hän on myös perustanut oman kahvilayrityksen.

“Eduskuntavaalien lähestyessä meillä riittää tekemistä. Julialla on monipuolisesti osaamista ja mielenkiintoa monelta kevään kannalta olennaiselta alueelta. Olen todella iloinen, että saatiin Julia meille avuksi. Hän pääsee tässä roolissa tekemään laajasti kaikkea vaaleihin ja vaikuttamiseen liittyvää, ja vaikka meillä monet asiat jo rullaavat, niin hän hyppäsi vaivatta mukaan”, kertoo eduskuntavaalien projektipäällikkö Paiju Pajunen

Harjoittelunsa aikana Julia tulee työskentelemään sekä nuorisoalan eduskuntavaalivaikuttamisen että Nuorten vaalien ja Nuorten vaalikoneen parissa.

“Aloitan innolla työn nuorten hyvinvoinnin eteen näin hienossa tiimissä. Allianssilaisilla on ainutlaatuista asiantuntemusta nuoriin liittyvistä ilmiöistä. On mahtavaa päästä antamaan oma panoksensa vaalikevään projekteihin sekä oppimaan paljon uutta vaaleista, vaikuttamisesta ja nuorisoalasta”, sanoo Julia Vihinen.

Lisätietoja:

Paiju Pajunen
Eduskuntavaalien projektipäällikkö
0504007200
paiju.pajunen@nuorisoala.fi

Julia Vihinen
Vaikuttamisen harjoittelija
0449016236
julia.vihinen@nuorisoala.fi


Avainsanat:

Katso myös