Uutiset

Valtakunnallista nuorisotyön viikkoa vietetään viikolla 41 – teemana hyvinvointi nuorisoalalla

Uutiset 31.5.2021

Nuorisotyön viikolla juhlistetaan ja nostetaan valtakunnallisesti esille nuorisotyöntekijöiden, järjestöjen, kuntien ja seurakuntien tekemää arvokasta työtä nuorten hyväksi. Kannustamme paikallisia toimijoita, kuntia, järjestöjä ja nuoria järjestämään myös omia tempauksia, teemapäiviä ja tilaisuuksia nuorisotyön juhlistamiseen.

Tänä vuonna Nuorisotyön viikon teema on hyvinvointi nuorisoalalla.

Julkaisemme elokuussa Nuorisotyön viikon tarkan ohjelman. Järjestämme tänä vuonna aiempaa enemmän erilaisia teemoitettuja tapahtumia ja webinaareja, joihin on mahdollisuus osallistua (etänä) viikon jokaisena arkipäivänä. 

Nuorisotyön viikolla nostamme esille tutkittua faktaa siitä, miten nuorisoalan toimijat – niin nuorisoalalla työskentelevät kuin vapaaehtoisetkin – voivat juuri nyt. Nuorisotyön viikon ohjelmat tukevat hyvinvoinnin rakentamista omassa työ- tai vapaaehtoisporukassa.

Kannustamme nuorisoalan toimijoita järjestämään myös teemaan sopivaa omaa ohjelmaa Nuorisotyön viikolla. Mikäli tapahtumanne on myös muille alan toimijoille avoin, voit ilmoittaa tapahtuman mukaan Nuorisotyön viikon tapahtumakalenteriin. Tapahtumakoonti julkaistaan syyskuussa 2021. 

Ilmoita tapahtumasi mukaan tällä lomakkeella

Julkaisemme aiempien vuosien tapaan Nuorisotyön viikolla myös kattavasti erilaisia viestintämateriaaleja sosiaaliseen mediaan ladattavaksi. Jo valmistuneet materiaalit on ladattavissa Nuorisotyön viikon materiaalipankissa:

Nuorisotyön viikon materiaalit

 

Lisätietoja Nuorisotyön viikosta antaa:

Minna Jauho, tapahtumatuottaja
Nuorisotyön viikon ohjelma ja yhteistyökumppanuudet
minna.jauho@alli.fi

Salla Merikukka, viestintäpäällikkö
Nuorisotyön viikon materiaalit & viestintä
salla.merikukka@alli.fi 

 

Kuva poistettu.


Avainsanat: