Uutiset

Varainhankinnan parissa toimiva, tule mukaan nuorisoalan varainhankintaverkostoon!

Uutiset 12.12.2021

Nuorisoalan varainhankintaverkosto on Allianssin koordinoima nuorisoalalla varainhankinnan parissa työ- tai keskeisissä luottamushenkilötehtävissä toimiville suunnattu verkosto. Verkoston toiminta käynnistyy vuonna 2022 – tervetuloa siis mukaan luomaan käytäntöjä ja varmistamaan, että verkosto vastaa juuri sinun ja organisaatiosi tarpeisiin!

Varainhankinnan kehittämiselle on nuorisoalalla kiistaton tarve, mutta väylä vapaamuotoiseen ja jäsenneltyynkin keskusteluun aihepiirin parissa nuorisoalalla toimivien kollegoiden kanssa on aiemmin puuttunut. Tämä verkosto vastaa erityisesti tähän tarpeeseen: tarjolla on siis mielenkiintoisia alustuksia, hyvää keskustelua, yhteistä ideointia ja ajatusten vaihtoa sekä ajankohtaisen tiedon välittämistä.

Nuorisoalan varainhankintaverkosto kokoontuu keväällä 2022 ainakin maanantaina 14.2. klo 9-11 ja perjantaina 13.5. klo 9-11. Kevään verkoston tapaamiset on tarkoitus toteuttaa hybridisti siten, että niihin voi osallistua sekä paikan päällä Allianssi-talolla että etäyhteydellä.

Ilmoittaudu mukaan verkoston kokoontumisiin Lyytissä:

Otamme mielellämme vastaan jo etukäteen toiveita ja ajatuksia verkoston toimintaan liittyen!

Lisätiedot:
Juuso Luomala, talous- ja hallintojohtaja
juuso.luomala@alli.fi

Katso myös