Uutiset

Vastaa kyselyyn järjestöjen vapaaehtoistoiminnasta!

Uutiset 7.12.2022

Vapaaehtoistoimijat ovat kansalaisjärjestöille elintärkeä voimavara. Heidän avullaan pidetään toiminta pyörimässä niin tapahtumien, viestinnän kuin järjestön kehittämisenkin parissa. Haluammekin nyt kyselyn avulla selvittää, miten korona ja muut kriisit ovat vaikuttaneet järjestöjen aktiivisten vapaaehtoistoimijoiden määrään ja vapaaehtoistoimintaan yleisesti. 

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssi toteuttaa yhteistyössä Kansalaisareenan, Kulta ry:n, Suomen Olympiakomitean sekä SOSTEn kanssa kyselyn järjestöjen vapaaehtoistoiminnasta. Kyselyn tarkoitus on luoda parempaa tilannekuvaa vapaaehtoistoiminnasta järjestöissä ja sen tuloksia hyödynnetään mm. Allianssin koulutuksissa. Kyselyn tulokset julkaistaan Allianssin viestintäkanavissa alkuvuodesta 2023. 

Pääset vastaamaan kyselyyn tästä. Kyselyyn on mahdollista vastata 15.1.2023 asti. Kyselyyn vastaaminen vie vain hetken ja vastauksista on meille paljon hyötyä pohtiessamme, miten parhaalla mahdollisella tavalla tukea järjestöjen vapaaehtoistoimintaa. 

Lisätietoja

Mikael Lehtonen, koulutusasiantuntija
mikael.lehtonen@nuorisoala.fi 
044 796 7951


Avainsanat:

Katso myös