Uutiset

Veeti Mieskonen vahvistamaan NUORI2023-suurtapahtuman tuotantoa

Uutiset 13.2.2023

Valtiotieteiden ylioppilas Veeti Mieskonen on valittu tapahtuma-assistentiksi Nuorisoalan kattojärjestö Allianssiin. Hän aloitti tehtävässä helmikuun alussa ja työskentelee Allianssilla huhtikuun loppuun asti.

Allianssi on Mieskoselle entuudestaan tuttu työympäristö, sillä hän on aiemmin työskennellyt Allianssissa tapahtuma- ja palvelusihteerinä. Sittemmin hän on työskennellyt Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto – SAKKI ry:ssä kiertuetyöntekijänä ja Barona Oy:llä erilaisissa tukirooleissa.

“On ilo päästä työskentelemään taas NUORI-tapahtuman tuotantotiimissä ja rakentamaan tilaa, jossa nuorisoalan ammattilaiset voivat kokoontua ajankohtaisten teemojen äärelle ja kehittää oma osaamistaan”, kertoo Veeti Mieskonen.

Tapahtuma-assistenttina Mieskonen työskentelee Allianssin tapahtumatuotannon asiakaspalvelu- ja muissa avustavissa tehtävissä, erityisesti NUORI2023-suurtapahtuman parissa.

”On upea juttu saada Veetin kaltainen luotettava tekijä mukaan tekemään NUORI2023-tapahtumaa! Pian jo näemmekin nuorisoalan toimijoiden kanssa Jyväskylässä!” iloitsee talous- ja hallintojohtaja Juuso Luomala.


Avainsanat:

Katso myös