Veeti Reponen aloitti TechSoup-koordinaattorina

Uutiset 20.4.2018

Veeti ReponenVeeti Reponen, (23), on valittu Allianssi ry:n TechSoup-koordinaattoriksi määräaikaiseen työsuhteeseen elokuun loppuun saakka. Hän on aloittanut työt Allianssi-talolla maanantaina 16.4.

Reponen opiskelee digitaalista viestintää Metropoliassa ja hänellä on vankka kokemus teknisen asiakaspalvelun parista. Erityisesti Veetiä kiinnostavat palvelumuotoilu sekä käyttökokemusten suunnittelu.

TechSoup-koordinaattorina Reponen vastaa yhteydenpidosta TechSoupin kansainvälisen verkoston kanssa sekä ohjelmistojen käyttäjien ja tarjoajien auttamisesta. Lisäksi tehtävään kuuluu TechSoupista viestiminen sekä sen markkinoiminen. TechSoup-koordinaattori on osa Allianssin sisäisten palveluiden tiimiä.

“Todella mahtavaa aloittaa työt TechSoupin parissa. Odotan innolla, mitä hetkiä ja kohtaamisia tämä kevät tuo mukanaan”, Reponen kertoo.

“TechSoup on korvaamaton järjestökentälle tarjottava palvelu, ja sen toiminnan ylläpitäminen Suomessa on Allianssille tärkeä prioriteetti. Veetin asiakaspalvelukokemus sekä aito kiinnostus elämää sujuvoittavaa teknologiaa kohtaan takaavat, että TechSoup-palvelu toimii ja kehittyy jatkossakin.”

Veetin saa kiinni numerosta 044 416 5253 sekä sähköpostilla veeti.reponen@alli.fi


Avainsanat: