Uutiset

Vielä ehdit ostaa edullisemman lipun NUORI2022-tapahtumaan – toimi nyt!

Uutiset 23.11.2021

NUORI2022 – valtakunnalliset nuorisotyön päivät järjestetään Jyväskylässä 26.-27.4.2022. Pääsemme pitkästä aikaa verkostoitumaan ja innostumaan – ihan kasvokkain!

Suurtapahtuman lippujen hinta kallistuu joulukuun alussa. Nyt on siis enää viikko aikaa hankkia tapahtuman liput halvemmalla hinnalla. Liput hupenevat kovaa vauhtia, lunasta siis omasi nyt – olisi kiva nähdä juuri sinut siellä.

Osta liput täältä!

NUORI2022-tapahtuma tarjoaa jopa 2000 nuorisoalan ammattilaiselle, vaikuttajalle ja toimijalle paikan verkostoitua, innostua ja kehittää osaamistaan. 

Tapahtuman tavoite on kehittää alan osaamista sekä mahdollistaa hyväksi todettujen toimintamallien leviäminen valtakunnallisesti. NUORI2022-tapahtumassa nostetaan alan arvostusta ja näkyvyyttä sekä tuodaan nuorisoalalle keskeiset kysymyksen yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Tapahtumassa pohdimme mm. miten voimme tukea opiskelijoiden jaksamista, ylläpitääkö vai purkaako nuorisotyö yhteiskunnassamme vallitsevaa rakenteellista rasismia sekä miksi lisärahan kaivaminen nuorille on aina niin mahdottoman hankalaa?

Tule mukaan pohtimaan, oppimaan, keskustelemaan ja innostumaan! Nähdään Jyväskylässä huhtikuussa 2022. 

Kaipaatko lisätietoja tapahtumasta?
Klikkaa tästä lisätietoihin!

Katso myös