Willjam Fagerström tukemaan Allianssin tapahtuma- ja palvelutuotantoa

Uutiset 23.10.2020

Willjam Fagerström on aloittanut tällä viikolla Allianssin tapahtuma- ja palvelusihteerinä. Kyseessä on siviilipalvelukseen kuuluva työpalvelujakso, jonka aikana Fagerström työskentelee erilaisissa Allianssin tapahtuma- ja palvelutuotannon avustavissa tehtävissä. 

Työpalvelunsa aikana Fagerström tukee erityisesti nuorisoalan suurtapahtuman, NUORI2021-tapahtuman, tuotantoa. Lisäksi Fagerström avustaa muiden Allianssin pienempien tilaisuuksien ja projektien järjestämisessä sekä osallistuu Allianssin palveluiden toteuttamiseen. 

“On ilo olla Allianssilla, jossa edistetään nuorten osallisuutta ja vaikuttamista. On kiva päästä järjestämään tapahtumia, joissa nuoret ja nuorisotyö ovat keskiössä – odotan tätä innolla.  Ensimmäinen viikko on ollut sopivan rauhallinen, mutta odotan, että pääsen tekemään nopeatahtista työtä kivojen kollegoiden kanssa. Jag tror att den här arbetsplatsen är jättekiva!”, kommentoi Willjam Fagerström

Fagerström aloitti Allianssilla 19.10.2020 ja työskentelee tehtävässä syyskuun alkuun 2021 asti. Fagerströmillä on aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja järjestötoiminnasta. Allianssikin on Fagerströmille entuudestaan tuttu kattojärjestö hänen toimittuaan aiemmin Finlands Svenska Skolungdomsförbundin aktiivina. 

“Nuorisoalan suurtapahtumalla, muilla järjestämillämme tilaisuuksilla sekä toteuttamillamme palveluilla tahdomme palvella mahdollisimman hyvin nuorisoalan osaamisen kehittämisen tarpeita sekä mahdollistaa alan toimijoiden kohtaamisia ja yhteistyötä. On hienoa saada Willjam avuksi tähän merkitykselliseen työhön”, iloitsee Allianssin talous- ja hallintojohtaja Juuso Luomala

Lisätiedot:
talous- ja hallintojohtaja Juuso Luomala, puh. 040 745 9182


Avainsanat: