Uutiskirjeet

Uutiskirjeemme Nuorisoalan uutisia ilmestyy parillisina viikkoina ja on tarkoitettu kaikille nuorisoalan toimijoille sekä nuorisoalan ajankohtaisista teemoista kiinnostuneille.

✉️ Tilaa tästä Nuorisoalan uutisia -uutiskirje

Jäsenorganisaatioidemme edustajille tarkoitettua jäsenasioihin keskittyvää Jäsenposti-uutiskirjettä julkaisemme noin kerran kuukaudessa.

✉️ Tilaa tästä Allianssin jäsenposti

Allianssin demokratiauutisia ilmestyy 5-10 kertaa vuodessa, ja siitä hyötyvät kaikki nuorisoalan ammattilaiset ja vapaaehtoiset, sillä se tarjoaa kootusti tietoa nuorille suunnatuista demokratiakasvatuksen työkaluista, kuten  Nuorisovaaleista, Nuorten vaalikoneesta ja Politiikkaviikosta. 

✉️ Tilaa tästä Allianssin demokratiauutisia -uutiskirje

Eduskuntavaaleihin 2023 liittyvä Ilman nuoria meillä ei ole mitään -uutiskirje tarjoaa tiivistä ajankohtaistietoa nuorten hyvinvointivajeesta ja sen korjaamisesta. Toimitamme sen noin kerran kuukaudessa ehdokkaille ja muille kiinnostuneille.

✉️ Tilaa tästä Ilman nuoria meillä ei ole mitään -uutiskirje

Ilmoitukset Nuorisoalan uutiskirjeeseen:

  • Uutiskirjeessä julkaistaan nuorisoalan avoimia työpaikkoja. Työpaikkoja voi ilmoittaa omalla lomakkeellaan (linkki). Ilmoitukset tulee tehdä parillisen viikon maanantaihin mennessä, jotta ne ehtivät seuraavaan uutiskirjeeseen.
  • Allianssin jäsenet ja yhteistyökumppanit voivat ilmoittaa valtakunnallisia tapahtumia ja koulutuksia, jotka kootaan kerran kuukaudessa nettisivu-uutiseksi ja linkitetään uutiskirjeeseen. Valtakunnallisia tapahtumia ja koulutuksia voi ilmoittaa tällä lomakkeella (linkki). Mainostamme vain sellaisia tapahtumia, joiden kohderyhmä on alan toimijat itse, emme siis nosta suoraan ja pelkästään nuorille tarkoitettuja tapahtumia esille tässä yhteydessä, koska viestintämme on suunnattu nuorten sijaan alan toimijolle. Nuorille suunnattuja tapahtumia sen sijaan voi toimijat itse mainostaa Nuorisoalan tekijät ja vaikuttajat -ryhmässä Facebookissa.

Nuorisoalan edunvalvonnan ajankohtaiskatsaus

Julkaisemme Nuorisoalan edunvalvonta -Facebook-ryhmässä ajankohtaiskatsauksia viikottain. Ajankohtaiskatsauksia seuraamalla pysyt helposti kärryillä siitä, mitä nuorisoalaan liittyvää politiikassa tapahtuu parhaillaan. Voit tilata ajankohtaiskatsaukset myös WhatsAppiin.

Tilaa Nuorisoalan edunvalvonnan ajankohtaiskatsaus WhatsAppiisi näin:
Tallenna puhelimeesi numero 044 416 5282. 📣 Huom! Numeron tallentaminen on tärkeää, sillä ilman tätä emme voi lähettää sinulle listan kautta viestejä.
Lähetä numeroon WhatsApp-viestinä seuraava teksti: ”Tilaan edunvalvonnan ajankohtaiskatsauksen” + oma nimesi + organisaatiosi

Ajankohtaiskatsaukset lähetetään WhatsApp-listan kautta, joten sinua ei liitetä mihinkään keskusteluryhmään. Kukaan toinen vastaanottaja ei saa tietoja toisista vastaanottajista tai heidän numeroistaan. Jos vastaat ajankohtaiskatsaukseen WhatsAppissa viestillä, viestin näkee ja vastaanottaa Allianssin viestintä. Vastaanottajien tietoja käsittelee Allianssin viestintä. Tiedotteiden tilaamisen voi peruuttaa halutessaan.

Katso myös