Uutiset

Kutsu Nuorisoalan kattojärjestö Allianssin kevätkokoukseen 15.5.2024

Uutiset 14.4.2024

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry:n hallitus kutsuu jäsenet yhdistyksen sääntömääräiseen kevätkokoukseen keskiviikkona 15.5.2024 klo 15.30 Kuntatalolle Helsinkiin (Toinen linja 14, 00530 Helsinki). Kokoukseen ei ole mahdollista osallistua etänä. Kahvitarjoilu ja valtakirjojen tarkastus alkaa klo 15.00.

Kokouksen asialistalla on kevätkokouksen sääntömääräiset asiat, poliittinen tavoiteohjelma sekä vaalivaliokunnan valitseminen. Kaikki kokouksessa käsiteltävät päätösasiakirjat ladataan kevätkokouksen sivuille viimeistään kahta viikkoa ennen kokousta.

Kokoukseen ilmoittaudutaan Lyytin kautta viimeistään 7.5.2024. Huomaathan, että valtakirjan voi allekirjoittaa myös etukäteen sähköisesti VismaSign-palvelussa.

Muutosesitykset poliittiseen tavoiteohjelmaan

Kokouksen sujuvoittamiseksi hallitus pyytää, että jäsenet tekisivät mahdolliset muutosesitykset kokouksessa käsiteltävään poliittiseen tavoiteohjelmaan jo ennen kokousta viimeistään 13.5.2024. Muutosesitykset tulee jättää sähköisen lomakkeen kautta. Muutosesitys tulee esitellä suullisesti myös kevätkokouksessa.

Kevätkokousseminaari: Kunta x Nuoret

Ennen kevätkokouksen alkua järjestämme ajankohtaisen Kunta x Nuoret -seminaarin yhteistyössä Kuntaliiton kanssa. Seminaari järjestetään Kuntatalolla ennen kevätkokousta klo 12-15. Seminaarissa keskustellaan alan asiantuntijoiden kanssa kuntakentän tilanteesta, nuorten osallisuudesta ja kuntatalouden tilasta nuorisoalan näkökulmasta. Seminaarissa julkistetaan myös kattavan kyselyn tulokset, jotka paljastavat, mitä kuntapäättäjät todella ajattelevat nuorista ja millaisia näkemyksiä heillä on muun muassa nuorten työllisyydestä, yhdenvertaisuudesta ja hyvinvoinnista.

Olet tervetullut osallistumaan seminaariin, vaikka et varsinaiseen kevätkokoukseen paikalle jäisikään! Seminaariin ilmoittaudutaan Lyytin kautta viimeistään 7.5.2024. Huomaathan, että seminaariin on erillinen ilmoittautuminen.

Esitykset vaalivaliokuntaan

Kevätkokouksessa valittavan vaalivaliokunnan tehtävä on valmistella syyskokouksessa käytäviä nuorisoalan kattojärjestön varapuheenjohtajan ja hallituksen jäsenten sekä varajäsenten vaalia. Pyydämme nuorisoalan toimijoilta perusteltuja esityksiä vaalivaliokunnan jäseniksi ja puheenjohtajaksi. Huomioittehan esityksissänne, että työssään onnistuakseen vaalivaliokuntaehdokkaiden on tunnettava monipuolisesti Allianssin ja nuorisoalan toimintaa sekä toimijoita. Esitykset tulee toimittaa talous- ja hallintojohtajalle sähköpostitse juuso.luomala@nuorisoala.fi viimeistään 7.5.2024. Hallituksen työvaliokunta valmistelee kevätkokoukselle esityksen vaalivaliokunnan kokoonpanoksi. Hallitus on linjannut, että esitettävän valiokunnan tulee edustaa kattavasti nuorisoalan toimijoita ja koostua 6-8 jäsenestä puheenjohtaja mukaan lukien.

Lisätietoja

Lisätietoja kevätkokouksesta antaa talous- ja hallintojohtaja (juuso.luomala@nuorisoala.fi), käytännön järjestelyissä apua saa osoitteesta info@nuorisoala.fi.


Lämpimästi tervetuloa!

Helsingissä 11.4.2024

Aleksi Sandroos
Puheenjohtaja

Anna Munsterhjelm
Toiminnanjohtaja


Avainsanat:

Katso myös