Uutiset

NUORI2022 tuo yli 2000 nuorisoalan toimijaa yhteen Jyväskylässä!

Uutiset 26.4.2022

Kahden vuoden odotus palkitaan, kun NUORI2022 – valtakunnalliset nuorisotyön päivät järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 26.-27.4.2022. Tapahtuma tuo yhteen jopa 2000 nuorisoalan ammattilaista, vaikuttajaa ja toimijaa, sekä tarjoaa paikan verkostoitua, innostua ja kehittää osaamistaan. 

NUORI2022:ssa etsimme yhdessä vastauksia nuorisoalan ajankohtaisiin kysymyksiin sekä perehdymme nuoruuteen, alan trendeihin ja ilmiöihin. Tapahtuman ohjelma vastaa nuorisoalan monenlaisiin tarpeisiin antaen toimijoille entistäkin paremmat edellytykset edistää nuorten hyvinvointia. Erilaisia luentoja, paneelikeskusteluja ja workshoppeja on tarjolla kymmenien tuntien edestä ja ohjelma tarjoaakin kattavasti tietoa alan ajankohtaisimmista uutisista, tuoreimmista tutkimuksista ja uusimmista menetelmistä. 

Suomenkielisen ohjelman lisäksi NUORI2022-tapahtuman kävijä voi osallistua tapahtumaan myös englannin ja ruotsin kielillä. Ruotsin- ja kaksikielinen ohjelma on suunniteltu yhdessä Luckanin kanssa. Mukaan kaikille NUORI2022-kävijöille avoimeen englanninkieliseen ohjelmaan saapuu vieraaksi myös joukko nuorisotyön ammattilaisia ympäri Eurooppaa. Osana kansainvälistä seminaariohjelmaa Ukrainasta saapuneet vieraat kertovat, miten Venäjän hyökkäyssota on vaikuttanut ukrainalaisten nuorten elämään. 

NUORI2022 tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua nuorisoalan toimijoihin sekä erilaisiin työmuotoihin. Jyväskylän Paviljongin messualueilla sisällä ja ulkona on yhteensä 65 nuorisoalan näytteilleasettajaa. Piha-alueen ohjelmasta vastaavat Jyväskylän kaupungin Nuorisopalvelut ja Liikkuvan nuorisotyön verkosto.

NUORI2022-tapahtuman tunnelmia voi seurata Allianssin kanavien lisäksi NUORI-tapahtuman Instagram-tililtä sekä sosiaalisen median tunnisteen #NUORI2022-kautta. 

NUORI2022  – valtakunnalliset nuorisotyön päivät järjestää Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi. Tapahtuman yhteistyökumppaneina toimivat Ammattiliitto Jyty, Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän nuorisopalvelut, Opetushallitus, Humanistinen ammattikorkeakoulu (Humak), Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL sekä WWF Suomi. Tapahtuma järjestetään ilmastovastuullisesti.  


Avainsanat:

Katso myös