Uutiset

Yleisavustusten hakemusklinikat tulevat jälleen

Uutiset 16.8.2022

Tarjoamme jälleen tukea valtakunnallisten nuorisoalan järjestöjen yleisavustushakemusten kanssa! Hakemusklinikalla nuorisojärjestöt saavat asiantuntijoiltamme palautetta yleisavustushakemusluonnoksestaan sekä tukea ja vinkkejä hakemuslomakkeen sisältöön ja viimeistelyyn. Hakemusklinikka saattaa olla erityisen hyödyllinen tänä vuonna, kun yleisavustuksen hakeminen tapahtuu uudessa asiointijärjestelmässä ja erilaisella hakemuslomakkeella!

Tänä syksynä on tarjolla sekä ryhmämuotoista että henkilökohtaista tukea hakijoilla. Hakemusklinikat ovat suomenkielisiä ja maksuttomia.

Ryhmämuotoinen hakemusklinikka 16.9.2022

Ryhmämuotoinen hakemusklinikka järjestetään perjantaina 16.9. klo 12.30-14.00 etäyhteyksin osana jäsenistöllemme suunnattua Koulutuskarnevaalit-koulutuspäivää.

Ryhmämuotoinen hakemusklinikka on tarkoitettu vain Allianssin jäsenille. Ensisijaisesti se on suunnattu sellaisten nuorisojärjestöjen edustajille, joille valtionavustushakemuksen kirjoittaminen on jo entuudestaan tuttua. Ryhmäklinikat ovat muodostuneet suosituiksi, koska Allianssin asiantuntijoiden neuvojen ja sparrauksen lisäksi osallistujat saavat vertaistukea hakemuksen laatimiseen myös toisiltaan. Lisäksi ryhmäklinikalle tervehdyksensä tuo myös opetus- ja kulttuuriministeriön edustaja.

Ilmoittautuminen ryhmämuotoiselle hakemusklinikalle tapahtuu ilmoittautumalla Koulutuskarnevaaleihin Allianssin tapahtuma- ja koulutuskalenterin kautta viimeistään 14.9.2022 ja valitsemalla webinaariksesi ”klo 12.30 Ryhmämuotoinen hakemusklinikka”. Huomioithan, että halutessasi voit hyvin ilmoittautua ja osallistua myös muuhun Koulutuskarnevaalien ohjelmaan ennen tai jälkeen hakemusklinikan.

Organisaatiokohtaiset hakemusklinikat 19.-23.9.2022

Organisaatiokohtaisessa hakemusklinikassa käymme keskustellen läpi järjestön valmiiksi täyttämän hakemusluonnoksen. Suosittelemme organisaatiokohtaista hakemusklinikkaa erityisesti sellaisille järjestöjen edustajille, joille yleisavustushakemuslomakkeet eivät ole tuttuja ja jotka kokevat tarvitsevansa niiden täyttämiseen enemmän tukea.

Organisaatiokohtaiset hakemusklinikat järjestetään etäyhteyksin 19.-23.9.2022 välisenä aikana. Klinikka kestää maksimissaan 1,5 tuntia, josta osa on varattu myös talouslukujen läpikäymiseen.
Huomioithan, että organisaatiokohtaiselle klinikalle osallistuvien järjestöjen tulee toimittaa luonnos yleisavustuksestaan ja siihen liittyvät asiakirjat meille etukäteen, jotta ehdimme perehtyä dokumentteihin jo ennen klinikkaa.

Ilmoittautuminen organisaatiokohtaiselle hakemusklinikalle tapahtuu Allianssin tapahtuma- ja koulutuskalenterin kautta viimeistään 12.9.2022. Huomioithan, että hakemusklinikalle on rajoitetusti paikkoja, jotka jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä – kannattaa siis ilmoittautua pian!

Lisätietoja

Juuso Luomala, talous- ja hallintojohtaja
juuso.luomala@nuorisoala.fi
040 745 9182

Katso myös