Rekrytointi

Sivarirekry: Haemme kahta siviilipalvelushenkilöä tapahtumatuotanto- ja asiakaspalvelutehtäviin

Uutiset 20.1.2020

Etsitkö mielekästä siviilipalveluspaikkaa syksyksi? Täältä löytyy! Nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa on tarjolla yksi tapahtumatuotannon ja toinen asiakaspalvelun avustaviin tehtäviin keskittyvä palveluspaikka. 

Allianssissa järjestämme vuosittain kymmeniä tapahtumia ja koulutuksia, joiden mittakaava ulottuu tuhansien ihmisten suurtapahtumista parinkymmenen hengen aamiaistilaisuuksiin. Lisäksi vuokraamme Allianssi-talon tiloja Allianssin jäsenorganisaatioille sekä muille nuorisoalan toimijoille. Allianssi-talossa toimii myös alaa ja siitä kiinnostuneita palveleva Nuorisotiedon kirjasto tietopalveluineen. 

Haemme nyt joukkoomme kahta aikaansaavaa siviilipalvelushenkilöä, joiden tehtäviin kuuluu erityisesti tapahtumien sekä palveluiden järjestämisessä avustaminen. Ottaisimme uusiksi työkavereiksemme mieluusti aktiivisia ja hauskoja tyyppejä, jotka haluavat oppia uutta ja olla mukana tekemässä Allianssin toiminnasta entistä parempaa. 

Olisitko sinä toinen etsimistämme tekijöistä? Meillä kaikki roudaavat laatikoita, osallistuvat uuden ideointiin ja jeesaavat työkaveria tarvittaessa – näitä kaikkia edellytämme myös sinulta. Odotamme sinulta järjestelmällisyyttä, organisointikykyjä sekä viestintätaitoja ja toivomme, että tulet hyvin toimeen sekä ihmisten että tietokoneiden kanssa. Isoksi plussaksi katsomme kokemuksen järjestötoiminnasta, nuorisoalalta tai asiakaspalvelusta. Tarjoamme sinulle merkityksellistä työtä nuorten hyvinvointia edistävässä organisaatiossa, mahdollisuuden vaikuttaa Allianssin toimintaan ja siihen ympärille hauskat rennot työkaverit.

Palvelus voi alkaa sopimuksen mukaan loppukesän tai alkusyksyn 2020 aikana. 

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 5.5.2020 osoitteeseen rekrytointi@alli.fi. Lisätietoja saat tarvittaessa talous- ja hallintojohtaja Juuso Luomalalta, p. 040 745 9182.


Avainsanat: