Uutiset

Tutustu Allianssin syksyn tapahtuma- ja koulutustarjontaan!

Uutiset 14.8.2023

Järjestämme nuorisoalan kattojärjestössä syksyllä 2023 yli kaksikymmentä tapahtumaa, joiden tavoite on mm. kehittää nuorisoalan osaamista ja tuoda alan toimijoita yhteen. Tähän uutiseen on koottu poimintoja tulevan syksyn tapahtumista. Ilmoittaudu mukaan ja kerro tapahtumista myös omille verkostoillesi.

Suuri politiikkapäivä: Mitä kuuluu nuorille – ja mitä pitäisi kuulua? 

31.8. / Allianssi-talo, Pasila / Lue lisää ja ilmoittaudu!

Tervetuloa päivittämään tilannekuva uuden hallitusohjelman vaikutuksista nuoriin ja nuorisoalaan, vaikuttamaan Allianssin tavoiteohjelman valmisteluun sekä verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa. Päivässä on tarjolla tuhti annos tilannekuvaa nuorten hyvinvoinnista, nuorisoalan tulevaisuudesta sekä analyysia tuoreen hallitusohjelman vaikutuksista nuoriin sukupolviin.

Nuorisoalan koulutuskarnevaali 

14.9. / Etänä / Lue lisää ja ilmoittaudu!

Nuorisoalan koulutuskarnevaali on suunnattu Allianssin jäsenille. Tapahtumassa perehdytään niin luentojen kuin työpajojen avulla nuorisoalan ajankohtaisiin aiheisiin, mm. vapaaehtoistoimintaan ja vaikuttavuuteen. Lisäksi kuulemme Maria Ritolan puheenvuoron tekoälyn mahdollisuuksista nuorisoalalla.

Verkostojen tapaamiset 

Syksyn mittaan sekä etänä että livenä / Lue lisää ja tule mukaan!

Verkostotoiminta tarjoaa sinulle vertaistukea ja kontakteja, ideoita ja sparrausta työhösi, sekä mahdollisuuden kasvattaa ja kehittää osaamista yhdessä vastaavissa tehtävissä tai samojen teemojen kanssa työskentelevien nuorisoalan osaajien kanssa. Syksyllä tapaa verkostoja esimerkiksi osallisuuden, vaikuttavuuden, varainhankinnan, tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden sekä viestinnän teemoista.

Muita tapahtumia ja koulutuksia syksyllä

Kaikki tulevat tapahtumamme löydät tapahtuma- ja koulutuskalenteristamme. Kokoamme nettisivuillemme myös nuorisoalan valtakunnallisia tapahtumia ja koulutuksia. Pääset tutustumaan listaukseen tästä linkistä. Voit ilmoittaa nuorisoalan tapahtumasta meille tällä lomakkeella.

Lisätietoja 

Mikael Lehtonen, koulutusasiantuntija
mikael.lehtonen@nuorisoala.fi
044 796 7951

Katso myös