Verkkokoulutukset

Verkkokoulutuskokonaisuutemme eivät ole aikaan ja paikkaan sidottuja, joten voit kehittää osaamistasi omien aikataulujesi mukaan. Kehitämme ja tarjoamme jatkuvasti uusia verkkokoulutuksia: juuri nyt tarjolla on kokonaisuudet osallisuusmenetelmistä, nuorten kokemasta verkkohäirinnästä ja saavutettavasta viestinnästä.  Tutustu koulutuksiin alta, innostu ja anna itsellesi aikaa oppia uutta.

Osallistuminen verkkokoulutuksiin on maksutonta Allianssin jäsenille, muille nuorisoalan toimijoille koulutukset tarjotaan hintaan 30 €/koulutus ja muille hintaan 60€/koulutus.

Tarjolla olevat koulutukset

Verkkokoulutustoimintamme alkoi syksyllä 2020. Ensimmäisen kurssimme – Osallisuusmenetelmiä nuorisoalalle – lisäksi tarjolla on nyt kaksi uutta verkkokurssia. Löydät niiden kuvaukset alta. 

Osallisuusmenetelmiä nuorisoalalle

Osallisuusmenetelmiä nuorisoalalle -verkkokurssilla tutustutaan nuorten osallisuuden vahvistamiseen. Kurssilla opitaan osallisuuden merkityksistä, inspiroidutaan erilaisista menetelmistä ja tutustutaan kaikille saavutettavan toiminnan tekemiseen. Verkkokurssin tavoite on pohtia, miten osallisuutta voisi tukea omassa työssä tai toiminnassa.

Kurssi sisältää tehtäviä, asiantuntijapuheenvuoroja ja konkreettisia esimerkkejä erilaisista menetelmistä. Opittua voi hyödyntää sekä nuorten kanssa, mutta myös muuten työyhteisössä tai vapaaehtoistoiminnassa.

Työskenteletkö nuorisoalalla ja kaipaat lisää oppia osallisuusmenetelmistä? Tämä kurssi sopii juuri sinulle!

Näin tuet nuorta, joka on kohdannut verkkohäirintää 

Kurssi on nuorisoalalla nuorten kanssa toimiville vapaaehtoisille ja ammattilaisille suunnattu peruskurssi nuorten kohtaamasta verkkohäirinnästä. Kurssilla paneudutaan verkkohäirintään yhteiskunnallisena ilmiönä sekä nuorten ja eri vähemmistöjen kokeman verkkohäirinnän erityispiirteisiin. Mukana on ammattilaisten haastatteluja ja verkkohäirintää kohdanneiden nuorten omia kokemuksia. 

Kurssin jälkeen sinulla on perusymmärrys siitä, mistä verkkohäirinnässä on ilmiönä kyse, millaisia rikosoikeudellisia asioita siihen liittyy ja mitä erityispiirteitä nuorten kohtaamalla verkkohäirinnällä on. Kurssi antaa sinulle valmiudet kohdata verkkohäirinnän kohteiksi joutuneita nuoria ja tarjoaa konkreettisia työkaluja verkkohäirinnän ennaltaehkäisyyn. 

Selkeä ja saavutettava viestintä 

Kurssilla käydään läpi mitä saavutettavalla viestinnällä tarkoitetaan, miksi se on tärkeää ja mikä on saavutettavuusdirektiivi. Kurssilla saat ohjeita saavutettavamman viestinnän tekemiseen aina tekstin asettelusta ja kirjoitetusta kielestä kuvien käyttämiseen ja tekstivastineisiin. 

Kurssi tarjoaa sinulle välineet tuottaa yhdenvertaisempaa ja tavoittavampaa viestintää. Kun saavutettavuus on huomioitu, mahdollisimman moni pystyy itsenäisesti käyttämään myös järjestösi palveluja. Jos saavutettavuutta ei ole huomioitu, voi olla, että viestisi, nettisivusi, mainoskampanjasi tai palvelusi menee monelta kohderyhmäläiseltäsi ohi.

Tulossa!

Julkaisemme myöhemmin verkkokoulutukset mm. yhdenvertaisuussuunnittelusta ja järjestötoiminnan perusteisiin pureutuvan kurssin. Pysythän kuulolla!

Miten pääsen opiskelemaan?

Allianssin verkkokoulutusympäristöön pääset osoitteesta my.priimalms.com/allianssi. 

Luo itsellesi käyttäjätunnukset etusivun “Rekisteröidy” napin kautta. Syötä lomakkeen kysymät tiedot ja saat sähköpostiisi tunnukset järjestelmään. Muistathan vaihtaa salasanasi ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä! Kirjautuminen ympäristöön tapahtuu samasta osoitteesta, kuin rekisteröityminenkin.

Rekisteröityessäsi verkkokoulutusympäristöön, saat automaattisesti oikeuden kaikkiin valmistuneisiin kursseihin. Tunnuksesi ovat voimassa 4 kk niiden luomisesta, jonka aikana sinun tulee suorittaa kokonaan haluamasi kurssikokonaisuudet.

Kirjaudu tunnuksillasi ympäristöön ja valitse näytön yläreunasta ”Kurssivalikoima” ja liity mukaan haluamallesi kurssille. 

Siirry tästä verkkokoulutusten kirjautumissivuille

Tietokanta ja käyttöehdot

Tietokanta

Suomen Nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry (myöhemmin Allianssi) julkaisee verkkokoulutuksia osoitteessa my.priimalms.com/allianssi. Verkkokoulutusalustan palveluntarjoajana toimii Discendum Oy. 

Käyttöoikeuden verkkokoulutuksiin saat rekisteröimällä itsesi Allianssin Priiman käyttäjäksi osoitteessa my.priimalms.com/allianssi. Täytä rekisteröintilomakkeelle sen pyytämät tiedot ja saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksen sekä salasanan. Osallistuminen verkkokoulutuksiin on maksutonta Allianssin jäsenille, muille nuorisoalan toimijoille koulutukset tarjotaan hintaan 30 € ja muille hintaan 60€. Verkkokoulutuksesta riippuen osallistumisoikeus on rajatun mittainen (4kk-12kk).

Käyttöehdot

Kaikki oikeudet verkkokoulutuksiin ja niiden sisällöt, mukaan lukien tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet (ellei toisin mainita) kuuluvat Allianssille.

Käyttäjällä ei ole oikeutta toisintaa verkkokoulutusta tai sen sisältöjä millään tavalla tai missään muodossa. Käyttäjällä ei ole oikeutta muunnella, sovittaa, levittää, kääntää tai muuttaa verkkokoulutuksen sisältöä ja/tai käyttää sisältöä omanaan. 

Verkkokoulutusten käyttöoikeus on henkilökohtainen. Käyttäjätunnuksen ja salasanan luovuttaminen ulkopuolisille on ehdottomasti kielletty. Allianssi huolehtii verkkokoulutusten asianmukaisesta toiminnasta parhaan kykynsä mukaan. Allianssi ei kuitenkaan ole vastuussa käyttäjälle aiheutuvista vahingoista tai menetyksistä, jotka johtuvat verkkokoulutusten toiminnassa ilmenevistä puutteista, virheistä tai toimintakatkoksista. Allianssilla on oikeus sulkea verkkokoulutuksensa tai osia niistä. Allianssi tiedottaa verkkosivuillaan tiedossa olevista käyttökatkoista tai ongelmista verkkokoulutusalustassa. 

Käyttöehdot ovat voimassa toistaiseksi. Käyttäjällä ei ole oikeutta siirtää käyttöehtojen mukaisia oikeuksiaan kolmansille osapuolille. Allianssilla on oikeus siirtää näiden käyttöehtojen mukaiset oikeudet ja velvollisuudet kolmansille osapuolille. Allianssilla on myös oikeus muuttaa näitä käyttöehtoja. Käyttäjä hyväksyy käyttöehtojen muutokset jatkamalla verkkokoulutuksien suorittamista.

Katso myös

NUORI2023

Sivut 27.4.2022

Info

Sivut 27.4.2022

Liput

Sivut 27.4.2022

Ohjelma

Sivut 27.4.2022