Näyttelypisteet

NUORI2024-tapahtuman näyttelyalue toimii koko alan kattavana näyteikkunana. Näytteilleasettajilla on oiva mahdollisuus päästä verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa ja jakaa oman toimintansa helmiä muiden tietoon.

Näyttelypistekauppaan pääset tästä linkistä!


Näyttelypisteen pääset varaamaan Lyytin kautta tästä linkistä. Lyytistä näet myös reaaliaikaisen tilanteen vapaana olevista näyttelypistepaikoista. Huomioithan, että näyttelypistepaketit eivät sisällä kalusteita. Näyttelypisteen kalusteet voit varata erikseen Taikalyhdyn kautta.

Näyttelypistevaihtoehdot

Näytteilleasettajilla on kolme erilaista näyttelypistevaihtoehtoa.

Näyttelypiste 4m² / 850 €

Tämä näyttelypiste sisältää 2 näytteilleasettajapassia koko tapahtuman ajalle. Huomioithan, että näyttelypisteen kalusteet tulee tilata erikseen Taikalyhdyn kautta.

Tutustu kulmapaikkaan täältä.

Tutustu taskupaikkaan täältä.

Näyttelypiste 6m² / 1300 €

Tämä näyttelypiste sisältää 3 näytteilleasettajapassia koko tapahtuman ajalle. Huomioithan, että näyttelypisteen kalusteet tulee tilata erikseen Taikalyhdyn kautta.

Tutustu kulmapaikkaan täältä.

Tutustu taskupaikkaan täältä.

Näyttelypiste 9m² / 1900 €

Tämä näyttelypiste sisältää 4 näytteilleasettajapassia koko tapahtuman ajalle. Huomioithan, että näyttelypisteen kalusteet tulee tilata erikseen Taikalyhdyn kautta.

Tutustu kulmapaikkaan täältä.

Tutustu taskupaikkaan.

Näyttelyalueen pohjakartta

Tutustu isompaan kuvaan pohjakartasta täältä.

Näytteilleasettajien maksu- ja peruutusehdot

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry:llä on oikeus muuttaa tässä ilmoitettuja maksu- ja peruutusehtoja, mikäli se on perusteltua lainsäädännössä tai sen tulkinnassa tapahtuneen muutoksen tai Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry:n toimintaympäristössä tapahtuneiden muutosten vuoksi.

Varaukset ja laskutus

NUORI2024-näyttelypisteet laskutetaan varauksessa ilmoitetun hinnan mukaisesti. Varaus muuttuu sitovaksi laskutushetkellä. Varauksen voi peruuttaa maksutta 30.11.2023 asti. 

Tilaukseen lisätään maksutapalisä (PDF, verkkolasku 2,48 €; paperilasku 3,10 €). Maksumuistutuksen lähettämisestä perimme viiden (5) euron muistutuskulun.  

Ylivoimainen este / tapahtuman peruuntuminen 

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry ei vastaa muutoksesta tai vahingosta, joka johtuu Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry:n kohtuullisten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry:n ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon ilmoittautumishetkellä ja jonka seurauksia Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry ei myöskään kohtuudella olisi voinut estää, kuten esimerkiksi sota, kapina, globaali pandemia (pois lukien koronaviruspandemia), suorituksen estävä viranomaisen toimenpide tai suositus, lakko tai vastaava poikkeustilanne Suomessa. Näihin tilanteisiin lukeutuvat myös tapahtuman järjestämispaikkoja kohdanneet vahingot, kuten tulipalo, tai tapahtuman kohdealueella tai sen välittömässä läheisyydessä tapahtuneen luonnonilmiön, kuten hirmumyrskyn aiheuttamat vahingot, jotka estävät tapahtuman järjestämisen. Tällaisessa tilanteessa Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry:llä on harkintansa mukaan oikeus peruuttaa tai keskeyttää tapahtuma tai muuttaa tapahtumaa, mukaan lukien sen sisältöä, järjestämistapaa, ajankohtaa, kestoa ja paikkaa. 

Mikäli tapahtuman ajankohtaa siirretään, siirretään näyttelypistevaraukset ja jo maksetut näyttelypisteet tapahtuman uudelle ajankohdalle. 

Mikäli tapahtuma joudutaan peruuttamaan tai keskeyttämään, näytteilleasettajalle palautetaan varausmaksu vähennettynä sillä osuudella, joka on jo sitoutunut tapahtuman järjestämiseksi ja jota ei ole mahdollista saada takaisin maksun saajalta tai viime kädessä vakuutusyhtiöltä.

Katso myös