Vapaat toimistotilat

Allianssi-talolla on tällä hetkellä vapaana useita toimistohuoneita. Vapaana olevat toimistotilat sijaitsevat vuonna 2016 peruskorjatun talon toisessa kerroksessa.

Toisen kerroksen vapaiden toimistohuoneiden koot vaihtelevat: pienimmät huoneet ovat noin 9 m2 kokoisia lähtökohtaisesti yhden hengen toimistohuoneita, mutta joukosta löytyy isompiakin toimistohuonevaihtoehtoja aina yli 30 m2 yhtenäiseen tilaankin. Toiseen kerrokseen on pääsy Allianssi-talon pääsisäänkäynnin lisäksi myös omasta ulko-ovesta talon välikaton puolelta.

Allianssi-talo sijaitsee Itä-Pasilassa osoitteessa Asemapäällikönkatu 1 hyvien juna- ja bussiyhteyksien varrella. Talossa on oma parkkihalli. Vuokrattavissa on myös varastotilaa. Talossa toimii lounasravintola Harjulan Herkku, minkä lisäksi Pasilan ja Vallilan palvelut ovat lähellä. Esimerkiksi Triplaan kävelee viidessä minuutissa! Allianssi-talon kokous- ja saunatilat ovat myös vuokralaisten käytettävissä.

Allianssilla on parhaillaan käynnissä toimitilojen kehittämisprojekti, jonka yhteydessä olemme mahdollisesti luopumassa omistamastamme Allianssi-talosta. Tämänhetkinen arviomme on, että mahdollinen kiinteistöstä luopuminen voisi vaikuttaa Allianssi-talon vuokralaisiin aikaisintaan syksyllä 2023. Olemme sitoutuneet pitämään Allianssi-talon vuokralaiset tilanteesta ajan tasalla ja informoimaan toimitilojen kehittämisprojektimme vaiheista. 

Katso myös