Info ja UKK

NUORI2024 – Valtakunnalliset nuorisotyön päivät on koko nuorisoalan yhteinen tapahtuma. Kaksipäiväisen tapahtuman keskeiset elementit ovat seminaariohjelma ja kattava näyttelyalue. Tapahtuma pureutuu nuoruuden ja nuorisotyön keskeisiin ja ajankohtaisiin ilmiöihin sekä trendeihin. Luvassa on luentoja, työpajoja, paneeleita, elämyksiä ja uusia tuttavuuksia.

Kenelle?
Tapahtuma on tarkoitettu nuorisoalan toimijoille. Ammattilaiset, tutkijat, vapaaehtoiset ja opiskelijat ovat kaikki tervetulleita. Oikeastaan riittää kiinnostus nuoruuteen ja nuorisoalaan! Tapahtumaan odotetaan osallistuvan yli 2000 alan toimijaa ympäri Suomea.

Milloin?
24.-25.4.2024 Tampere-talolla Tampereella

Missä?
Tampere-talolla Tampereella.

Miksi?
NUORI2024 nostaa nuorisoalan yhteiskunnalliseen keskusteluun ja luo siltoja alan toimijoiden välille. Tapahtuma kokoaa alan toimijat kerran vuodessa saman katon alle, yhteisen asian äärelle. Osaamisen ja tietopohjan päivittäminen sekä laajentaminen on tärkeämpää kuin koskaan. Maailma muuttuu nopeasti ja meidän nuorisoalan ammattilaisten tulee olla trendien ja uusien ilmiöiden asiantuntijoita, jotta voimme tehdä työmme mahdollisimman hyvin ja näin edistää nuorten hyvinvointia. 

NUORI2024-tapahtuma tarjoaa rautaisen mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen, vertaisoppimiseen ja laajat mahdollisuudet verkostoitua – siinäpä syitä osallistua!

Kuka järjestää?
Tapahtuman järjestää vuosittain Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry. Paikallisena yhteistyökumppanina toimii Tampereen kaupungin Nuorisopalvelut.

Miten ostan liput tapahtumaan?
Lipunmyynti on käynnissä NUORI2024-tapahtumaan. Täältä pääset lippukauppaan.

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Lipunmyynti

Osta täältä lippusi NUORI2024- tapahtumaan →

Miten ilmoitan useita osallistujia tapahtumaan?
Tapahtumaan ilmoittaudutaan Lyyti-järjestelmässä lippujen ostamisen yhteydessä. Voit ilmoittaa järjestelmässä tapahtumaan sekä yksittäisiä henkilöitä että suurempia ryhmiä.
Tapahtumaan osallistuminen on mahdollista perua maksutta vuoden loppuun mennessä. Tämän jälkeen peruminen on maksullista. Voit tutustua maksu-ja peruutusehtoihin täältä.

Kuinka muutan ilmoittamieni osallistujien henkilötietoja?
Pääset muokkaamaan osallistujien henkilötietoja sähköpostiisi tulleen ilmoittautumisvahvistuksen kautta. Osallistuja pystyy muokkaamaan omia tietojaan itse, yhteyshenkilö voi muokata koko ryhmän tietoja. Ainoastaan yhteyshenkilön tietojen muokkaus tapahtuu s-postitse nuori-tapahtuma@nuorisoala.fi. Osallistujatietojen muokkaus on mahdollista 17.4.2024 asti.

Voinko vaihtaa osallistujan tilalle toisen osallistujan?
Kyllä voit! Vaihto tehdään sähköpostiin tulleen ilmoittautumisvahvistuksen kautta itse. Osallistujia voi vaihtaa 17.4.2024 asti.

Haluamme osallistua, mutta emme vielä tiedä ketkä ryhmästämme tulevat. Kuinka toimia?
Lippuja ostaessa tarvitaan yhden yhteyshenkilön tiedot. Kun tapahtumaan lähtijät varmistuvat, voi osallistujien tiedot käydä lisäämässä yhteyshenkilön sähköpostiin tulleen ilmoittautumislinkin kautta.

Miksi sain kaksi ilmoittautumisvahvistusta, olenko ilmoittautunut kahteen kertaan?
Ei hätää! Toimit sekä yhteyshenkilönä että osallistujana ja olet saanut siksi kaksi ilmoittautumisvahvistusta. Et siis ole ilmoittautunut kahteen kertaan tapahtumaan.

Paljon tapahtuman liput maksavat?
Alla lippujen hinnat.

Early Bird (Lippuhinnat voimassa elokuun 2023)
2 päivää: 120€
1 päivä: 90 €

On time bird (Lippuhinnat voimassa syyskuusta vuoden loppuun)
2 päivää: 160 €
1 päivä: 130 €

Late Bird (Lippuhinnat voimassa vuoden 2024 alusta)
2 päivää: 200€
1 päivä: 170€

Opiskelijahintaisen lipun pääset ostamaan lähettämällä kuvan opiskelijakortistasi osoitteeseen nuori-tapahtuma@nuorisoala.fi

Ohjelma

Mistä NUORI-tapahtuman ohjelma koostuu?
NUORI2024-ohjelma rakentuu seuraavien kattoteemojen alle.
1. Yhteinen työ
2. Nuorisoalan merkitys yhteiskunnassa
3. Nuorten hyvinvointi
4. Nuorisotyön identiteetti

Miten pääsen mukaan ohjelmatuottajaksi?
Ohjelmahaku on auki 30.9. asti. Kuka tahansa voi hakea mukaan ohjelmatuottajaksi tällä lomakkeella. Ohjelmasta päättää nuorisoalan toimijoista koostuva ohjelmatyöryhmä. Valinnat ohjelmasta ilmoitetaan marraskuun aikana.

Saapuminen ja tapahtumapaikka

Missä tapahtuma järjestetään?
NUORI2024-tapahtuma järjestetään Tampere-talolla Tampereella. Osoite on Yliopistonkatu 55.

Voinko tutustua jossain tapahtuma-alueeseen?
Lähempänä tapahtumaa sivuille lisätään tapahtuma-alueen kartta. Julkaisemme myös puhelimeen ladattavan tapahtumasovelluksen ennen tapahtuman alkua.

Onko tapahtuma-alue esteetön?
Kaikkiin Tampere-talon kokous- ja yleisötiloihin pääsee esteettömästi. Voit tutustua Tampere-talon esteettömyyteen täältä.

Miten pääsen tapahtumapaikalle?
Tampere-talo sijaitsee aivan Tampereen keskustan tuntumassa, vain 500 metrin päässä rautatie- ja linja-autoasemilta osoitteessa Yliopistonkatu 55.

Kannustamme saapumaan julkisilla kulkuneuvoilla paikalle.

Majoitus ja ruoka

Miten varaan majoituksen tapahtumaan?
Majoitusta ei voi varata tänä vuonna keskitetysti kauttamme. Suosittelemme varaamaan majoituksen itse paikallisilta majoittajilta mahdollisimman pian, sillä hinnat nousevat tapahtuman lähestyessä.

Julkaisemme myöhemmin sivuillamme listan hotelleista, joihin on varattu kiintiö NUORI-tapahtuman osallistujille. Tällä pyrimme varmistamaan, että tapahtuman osallistujat mahtuvat hotelleihin.

Voinko varata lounaat etukäteen tapahtumaan? Miten erityisruokavaliot tapahtumassa huomioidaan?
Tiedotamme ennakkoon varattavista lounaista lähempänä tapahtumaa.

Näyttelypisteet

Voinko esitellä oman organisaationi toimintaa tapahtumassa?
Tapahtumassa tulee olemaan laaja kirjo nuorisoalan toimijoita esittelemässä toimintaansa näyttelypisteillä.

Koska näyttelypistemyynti alkaa?
Näyttelypistemyynti käynnistyy syyskuun lopulla. Tiedotamme näyttelypistemyynnistä myöhemmin kanavissamme.

Katso myös

NUORI2024

Sivut 9.6.2023