Info ja UKK

NUORI2024 – Valtakunnalliset nuorisotyön päivät on koko nuorisoalan yhteinen tapahtuma. Kaksipäiväisen tapahtuman keskeiset elementit ovat seminaariohjelma ja kattava näyttelyalue. Tapahtuma pureutuu nuoruuden ja nuorisotyön keskeisiin ja ajankohtaisiin ilmiöihin sekä trendeihin. Luvassa on luentoja, työpajoja, paneeleita, elämyksiä ja uusia tuttavuuksia.

Kenelle?
Tapahtuma on tarkoitettu nuorisoalan toimijoille. Ammattilaiset, tutkijat, vapaaehtoiset ja opiskelijat ovat kaikki tervetulleita. Oikeastaan riittää kiinnostus nuoruuteen ja nuorisoalaan! Tapahtumaan odotetaan osallistuvan yli 2000 alan toimijaa ympäri Suomea.

Milloin?
24.-25.4.2024 Tampere-talolla Tampereella. Keskiviikkona 24.4. ovet ja näyttelypistealue aukeavat kello 10, seminaariohjelma alkaa kello 12 ja ohjelma päättyy kello 17.30.
Torstaina 25.4. ovet aukeavat kello 8 ja näyttelypistealue sekä seminaariohjelma ovat avoinna kello 9-15.30.

Missä?
Tampere-talolla Tampereella.
Ohjelmaa on myös Partiotoimistolla ja Tampereen yliopistolla, lisätiedot tiloista ja niiden esteettömyydestä löydät usein kysyttyjen kysymysten Saapuminen ja tapahtumapaikka-osiosta. Pohjakartat löytyvät NUORI-tapahtuman materiaalipankista.

Miksi?
NUORI2024 nostaa nuorisoalan yhteiskunnalliseen keskusteluun ja luo siltoja alan toimijoiden välille. Tapahtuma kokoaa alan toimijat kerran vuodessa saman katon alle, yhteisen asian äärelle. Osaamisen ja tietopohjan päivittäminen sekä laajentaminen on tärkeämpää kuin koskaan. Maailma muuttuu nopeasti ja meidän nuorisoalan ammattilaisten tulee olla trendien ja uusien ilmiöiden asiantuntijoita, jotta voimme tehdä työmme mahdollisimman hyvin ja näin edistää nuorten hyvinvointia. 

NUORI2024-tapahtuma tarjoaa rautaisen mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen, vertaisoppimiseen ja laajat mahdollisuudet verkostoitua – siinäpä syitä osallistua!

Kuka järjestää?
Tapahtuman järjestää vuosittain Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry. Paikallisena yhteistyökumppanina toimii Tampereen kaupungin Nuorisopalvelut.

Miten ostan liput tapahtumaan?
Lipunmyynti on käynnissä NUORI2024-tapahtumaan. Täältä pääset lippukauppaan.
Mikäli lippuja on vielä jäljellä tapahtumapäivinä, niitä voi ostaa tapahtumapaikan ovelta.

Miten tavoitan asiakaspalvelun?
Asiakaspalvelumme palvelee meilitse osoitteessa nuori-tapahtuma@nuorisoala.fi.

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Lipunmyynti

Osta täältä lippusi NUORI2024- tapahtumaan →

Miten ilmoitan useita osallistujia tapahtumaan?
Tapahtumaan ilmoittaudutaan Lyyti-järjestelmässä lippujen ostamisen yhteydessä. Voit ilmoittaa järjestelmässä tapahtumaan sekä yksittäisiä henkilöitä että suurempia ryhmiä.
Tapahtumaan osallistuminen on mahdollista perua maksutta vuoden loppuun mennessä. Tämän jälkeen peruminen on maksullista. Voit tutustua maksu-ja peruutusehtoihin täältä.

Kuinka muutan ilmoittamieni osallistujien henkilötietoja?
Osallistujien tietojen muokkausaika on sulkeutunut 17.4.

Voinko vaihtaa osallistujan tilalle toisen osallistujan?
Osallistujien muokkaus on sulkeutunut 17.4. Jos haluat lipun henkilölle, joka ei vielä ole ilmoittautunut tapahtumaan, suuntaa lippukaupoille!

Miksi sain kaksi ilmoittautumisvahvistusta, olenko ilmoittautunut kahteen kertaan?
Ei hätää! Toimit sekä yhteyshenkilönä että osallistujana ja olet saanut siksi kaksi ilmoittautumisvahvistusta. Et siis ole ilmoittautunut kahteen kertaan tapahtumaan.

Paljon tapahtuman liput maksavat?

Seuraavat lippuhinnat voimassa vuoden 2024 alusta:
2 päivää: 200€
1 päivä: 170€

Opiskelijahinnat (voimassaoleva opiskelijatodistus vaaditaan)
2 päivää: 55 €
1 päivä: 45 €

Sovellus

Mistä löydän NUORI2024-sovelluksen?
Tapahtumassa on käytössä Eventos Mobile -applikaatio, jonka voit ladata laitteellesi sovelluskaupasta. Lataamisen jälkeen syötä sovellukseen pin-koodi 7439.

Sovelluksesta löydät esimerkiksi ohjelmatiedot, näytteilleasettajalistauksen ja pohjakartat. Lisäksi voit merkitä ohjelmia suosikeiksesi ja rakentaa siten itsellesi parhaiten toimivan aikataulun tapahtumaan! Sovelluksen kautta saat myös nopeasti ajankohtaiset ilmoitukset tapahtuman aikana.

Ohjelma

Mistä NUORI-tapahtuman ohjelman aikataulut näkee?
NUORI2024-ohjelman aikataulu on linkattuna ohjelma-sivulle. Sen lisäksi tapahtuman sovelluksesta näet ohjelmatilat sekä aikataulut. Sovelluksessa voit rakentaa myös oman aikataulusi merkitsemällä ohjelmia suosikeiksi.

Onko tapahtumassa muuta ohjelmaa seminaariohjelman lisäksi?
Seminaariohjelman lisäksi tapahtumassa on esimerkiksi verkostotapaamisia, elokuvanäytöksiä, käsityöpajoja ja muuta mielenkiintoista oheisohjelmaa. Tarkemmat tiedot löytyvät tapahtuman sovelluksen oheisohjelma-välilehdeltä.

Onko tapahtumassa iltaohjelmaa?
Kyllä vain! NUORI2024-iltabileet pidetään Tullikamarin Pakkahuoneella ja Klubilla (Tullikamarinaukio 2) keskiviikkona 24.4. klo 19–01. Pakkahuoneen puolella on luvassa menoa ja meininkiä Popmasterin tarjoamissa Hohtobileissä sekä bilebändi Viihdyttimen tanssittamana. Maksuttomilla hohtomaalauspisteillä voit käydä koristautumassa illan tunnelmaan erilaisin kasvo- ja vartalomaalauksin. Pukeutumisvinkki: vaaleat värit reagoivat parhaiten hohtobileiden UV-valoon! Jos kaipaat rauhallisempaa jutustelua ja istuskelua, on Pakkahuoneen Klubin puoli varattuna seurustelua varten.

Iltabileisiin pääsee maksutta tapahtuman osallistujapassilla (ei koske puhuja-kategorian passia). Paikan päällä veloitetaan eteispalvelumaksu 2 €.

Saapuminen ja tapahtumapaikka

Missä tapahtuma järjestetään?
NUORI2024-tapahtuma järjestetään suurimmilta osin Tampere-talolla Tampereella. Osoite on Yliopistonkatu 55. Lisäksi seminaariohjelmaa järjestetään myös Tampereen yliopistolla sekä Partiotoimistolla.

Partiotoimiston osoite on Yliopistonkatu 60 A (5.krs), ja käytössä on tilat Partio 1 ja Partio 2.

Keskiviikkona yliopistolla on seminaariohjelmaa osoitteessa Kalevantie 5 (Linna-rakennus, tila Linna K103 auditorio). Torstaina ohjelmaa on osoitteessa Kanslerinrinne 1 (Pinni-rakennus, B-sisäänkäynti, tilat Pinni B1096 ja Pinni B1097).

Voinko tutustua jossain tapahtuma-alueeseen?
Kaikki tapahtuman tiedot, myös pohjakartat, löytyvät tapahtuman aikana helpoiten tapahtuman sovelluksesta. Lataa siis puhelimesi sovelluskaupasta Eventos Mobile -applikaatio ja syötä sinne pin-koodi 7439.
Sovelluksen lisäksi löydät kartat tapahtuman materiaalipankista täältä.

Onko tapahtuma-alue esteetön?
Kaikkiin Tampere-talon kokous- ja yleisötiloihin pääsee esteettömästi. Voit tutustua Tampere-talon esteettömyyteen täältä.
Lisäksi Partiotoimiston, yliopiston tilojen ja iltaohjelmatilojen esteettömyystiedot löydät kootusti täältä.

Miten pääsen tapahtumapaikalle?
Tampere-talo sijaitsee aivan Tampereen keskustan tuntumassa, vain 500 metrin päässä rautatie- ja linja-autoasemilta osoitteessa Yliopistonkatu 55.
Tapahtuman aikana löydät sovelluksesta (Eventos Mobile, pin-koodi 7439) myös reittikartat Tampere-talolta partiotoimiston, yliopiston ja iltaohjelman tiloihin.

Kannustamme saapumaan julkisilla kulkuneuvoilla paikalle.

Majoitus ja ruoka

Miten varaan majoituksen tapahtumaan?
Majoitusta ei voi varata tänä vuonna keskitetysti kauttamme. Suosittelemme varaamaan majoituksen itse paikallisilta majoittajilta mahdollisimman pian, sillä hinnat nousevat tapahtuman lähestyessä.

Täältä löydät listan hotelleista, joihin on varattu kiintiö NUORI-tapahtuman osallistujille. Tällä pyrimme varmistamaan, että tapahtuman osallistujat mahtuvat hotelleihin.

Voinko varata lounaat etukäteen tapahtumaan?

Tampere-talon ravintolassa on tarjolla molempina tapahtumapäivinä klo 11-14 maittava ja monipuolinen, kokonaan vegaaninen lounasbuffet. Lounaiden ennakkomyynti on päättynyt, mutta buffetin voi ostaa myös paikan päällä hintaan 15 €.

Näyttelypisteet

Miten voin varata näyttelypisteen organisaatiolleni?
Tapahtuman näyttelypisteet ovat toistaiseksi myyty loppuun.

Miten varaan kalusteita näyttelypisteelle?
Tapahtuman näyttelypisteen kalusteet varataan erikseen Taikalyhdyn sivujen kautta. Taikalyhty on tapahtuman näyttelypisterakentaja.

Häirintäyhdyshenkilöt ja turvallisempi tila

Noudatetaanko NUORI2024-tapahtumassa turvallisemman tilan periaatteita?
Kyllä, tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Voimme jokainen tehdä oman osuutemme kaikille turvallisen tapahtuman luomiseksi. Jos näet tai kuulet häirintää tai muuta epäasiallista kohtelua, puutu siihen itsellesi sopivalla tavalla. Puuttumalla toimit myös esimerkkinä toisille. Tapahtuman aikana kaikissa tilanteissa auttaa myös tapahtuman häirintäyhdyshenkilö.

Miten tavoitan häirintäyhdyshenkilön?
Häirintäyhdyshenkilö on tukena jos haluat kertoa kokemastasi häirinnästä tai epäasiallisesta kohtelusta luottamuksella. Hän myös tarvittaessa ohjaa muun avun piiriin.

Voit olla yhteydessä häirintäyhdyshenkilöön puhelimella tai anonyymilla palautelomakkeella.

Häirintäyhdyshenkilöt tavoittaa koko tapahtuman sekä tapahtuman iltajuhlan aikana numerosta: 041 368 4062
Olethan iltajuhlassa mahdollisissa akuuteissa tilanteissa yhteydessä tapahtuman järjestyksenvalvojiin.

Muu

Miten yritykseni voisi näkyä tapahtumassa?
Tapahtuma on tarkoitettu nuorisoalan toimijoille, mutta toivotamme tervetulleeksi myös muita alan ulkopuolisia tahoja. Jos olet kiinnostunut yhteistyömahdollisuuksista ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme nuori-tapahtuma@nuorisoala.fi

Edustan mediaa, voinko hakea akkreditointia?
Toivotamme median edustajat tervetulleeksi tapahtumaan. Akkreditointihakemuksen voit laittaa sähköpostitse osoitteeseen ada.kairavuori@nuorisoala.fi. Kerrothan hakemuksessasi perustiedot edustamastasi mediasta sekä juttuideasi.

Katso myös

Osta liput

Sivut 10.1.2024

Ohjelma

Sivut 4.12.2023