Nuorisotyön viikko on taas tulossa 7.–13.10.2024!

Blogit 10.7.2024

Viikkoa on vietetty jo vuodesta 2014 lähtien, täydet 10 vuotta! Liity siis mukaan tänäkin vuonna itsenäsi, nuorisotyön ammattilaisena tai organisaationa.

Viikolla nostetaan esiin ja juhlistetaan nuorisotyöntekijöiden, järjestöjen, kuntien ja seurakuntien tekemää arvokasta työtä nuorten hyväksi. Nuorisotyön viikko tekee myös nuorisoalalla tehtävän työn vaikuttavuutta näkyväksi yhteiskunnassa.

Miten voi liittyä mukaan nuorisotyön viikkoon?

Nuorisoalan kattojärjestö tarjoaa aiempien vuosien tapaan materiaalia somessa vapaasti käytettäväksi. Toivomme, että jaatte kampanjamateriaalia omissa kanavissa tai teette omia julkaisuja samassa hengessä. Miten omaa työtä voi tuoda esiin viikon aikana? Onko somepostausten sarja tai livelähetys teille sopiva tapa vai joku ihan muu? Tämän voitte itse päättää. Mitä tahansa teettekin, niin käyttäkää hashtagia #tätäonnuorisotyö, jolloin julkaisuja on helpompi löytää ja tulevat osaksi nuorisotyön viikon kokonaisuutta.

Kokoamme viikon aikana alalle suunnattuja tapahtumia yhteisesti Nuorisotyön viikon tapahtumakalenteriin. Tällaisia tapahtumia ovat esim. webinaarit, työpajat työntekijöille ja päättäjille sekä verkostoitumistilaisuudet. Markkinoimme tapahtumakalenteriin ilmoitettuja tapahtumia kanavissamme!

Tapahtuman voit käydä jo nyt ilmoittamassa tapahtumakalenteriin.

Tule mukaan suunnittelemaan!

Lokakuuhun on aikaa ja on aina mukavampaa pohtia ja suunnitella yhdessä!  Siksi Nuorisoalan kattojärjestö järjestää 13.8.2024 avoimen suunnitteluiltapäivän Zoomin välityksellä. Ilmoittaudu mukaan pohtimaan oman organisaatiosi näkyvyyttä ja antamaan ideoita kollegoille Nuorisotyön viikkoon liittyen! Ilmoittaudu tästä mukaan!

Tule mukaan toteuttamaan ja tehdään tästä yhdessä jälleen kerran hieno Nuorisotyön viikko!

Anna Kärri

Kirjoittaja toimii Nuorisoalan koulutusten ja osaamisen kehittämisen asiantuntijana, jonka sydän sykkii nuorisoalan kehittämiselle ja yhdessä tekemiselle.

Katso myös