Uutiset

Hae NUORI2025-tapahtuman ohjelmatyöryhmään!

Uutiset 14.5.2024

Haluatko tulla mukaan rakentamaan nuorisoalan vaikuttavinta kohtaamista, supersuosittua NUORI2025-tapahtumaa? NUORI2025-tapahtuman ohjelmakokonaisuuden rakentaminen alkaa elokuussa ja etsimme nyt ohjelmatyöryhmään innokkaita tekijöitä alalta.

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi järjestää NUORI2025 – valtakunnalliset nuorisotyön päivät 1.-2.4.2025 Tampereella. Tapahtuma kokoaa yhteen yli 2000 nuorisoalan toimijaa kehittämään omaa osaamistaan, verkostoitumaan ja inspiroitumaan ajankohtaisten teemojen äärelle. 

Aloitamme elokuussa NUORI2025-tapahtuman ohjelmakokonaisuuden rakentamisen ja haluamme, että siinä näkyy vahvasti alan työntekijöiden kädenjälki ja osaaminen.

Ohjelmatyöryhmän tehtävänä on valita NUORI2025-tapahtuman seminaariohjelma. Työryhmä käy läpi kaikki ohjelmahakemukset ja tekee valinnat ohjelmatuottajista marraskuun 2024 alussa. Työryhmän jäsen sitoututuu käyttämään aikaansa lokakuussa ohjelmahakemusten lukemiseen ja niiden kommentoimiseen sekä osallistumaan verkkotapaamiseen 5.9.2024 sekä päivän mittaiseen työskentelyyn Helsingissä 5.11.2024 

NUORI2025-ohjelma julkaistaan joulukuun alkupuolella 2024.

NUORI2024 -päivien ohjelmatyöryhmässä mukana ollut Vaasan kaupungin nuorisotoimenjohtaja Mika Pietilä kommentoi ohjelmatyöryhmätyöskentelyä: 

”Ohjelmatyöryhmässä pääsi hyvin vaikuttamaan ohjelman sisältöön nuorisotyön kentän näkökulmasta. Oli mielenkiintoista nähdä koko prosessi eri vaiheineen ja huomata kuinka paljon on kiinnostusta tarjota ohjelmaa Nuori-päiville.”

Onko sinulla on näkemyksiä nuorisoalan ajankohtaisista teemoista sekä siitä, millainen ohjelmakokonaisuus palvelisi parhaiten alan toimijoita? Hae mukaan ohjelmatyöryhmään ja tule rakentamaan kanssamme kaikkien aikojen NUORI-ohjelma! 

Hakuaika on 31.5. asti ja valinnoista ilmoitetaan hakijoille kesäkuussa juhannukseen mennessä. Toivomme ohjelmatyöryhmään hakijoita mahdollisimman laajasti nuorisoalan eri puolilta kuten esim. järjestöistä, kunnista ja seurakunnista.

Ohjelmatyöryhmän jäsenet saavat kiitokseksi tekemästään työstä kahden päivän osallistujapassin NUORI2025-tapahtumaan.

Tarkemmat lisätiedot ja hakulomakkeen löydät täältä!

Lisätietoja:

Anna Kärri, NUORI2024-tapahtuman ohjelmasta vastaava asiantuntija
Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi
anna.karri@nuorisoala.fi

Katso myös