Nuorisotyön viikko

Valtakunnallista Nuorisotyön viikkoa vietetään viikolla 41 eli 9.–15.10.2023 kymmenennen kerran. Tänä vuonna viikon teema on tätä on nuorisotyö. Teemaviikolla nostetaan esiin nuorisotyöntekijöiden, järjestöjen, kuntien ja seurakuntien tekemää arvokasta työtä nuorten hyväksi. Nuorisotyön viikko tekee myös nuorisoalalla tehtävän työn vaikuttavuutta näkyväksi.

Ilmoita nuorisoalalle suunnattu koulutus, tapahtuma tai tilaisuus Nuorisotyön viikon tapahtumakalenteriin!

Nuorisotyön viikko rakennetaan yhdessä nuorisoalan kanssa. Julkaisemme sivuillamme Nuorisotyön viikon tapahtumakalenterin ja viestimme kanavissamme valtakunnallisesti viikolle ilmoitetuista tapahtumista. Mitä asiantuntijuutta juuri teillä on mitä haluaisitte jakaa muille alan toimijoille? Löytyykö teiltä kenties jokin hanke, projekti tai työmuoto, josta muun alan tulisi ehdottomasti kuulla? Tai mitä nuorisotyö juuri teille tarkoittaa ja kuinka organisaationne haluaisi kertoa siitä muille?  Ilmoita tapahtumanne mukaan Nuorisotyön viikolle 2023 ja tule juhlimaan kanssamme nuorisotyötä ja sen korvaamattoman tärkeää merkitystä yhteiskunnassamme! Nuorisotyön viikon tapahtumat ovat alan tuottamia ja muille alan toimijoille, työntekijöille ja vapaaehtoisille suunnattuja.

Ilmoita tapahtumia Nuorisotyön viikolle tällä lomakkeella

Välitä kiitokset työkaverille, työyhteisölle tai tärkeälle turvalliselle aikuiselle

Onko sinulla ollut elämässäsi joku turvallinen aikuinen, joka on nähnyt, kuullut ja osannut sanoa oikealla hetkellä ne oikeat sanat? Tai tuleeko sinulla mieleen joku nuorisoalan toimija, jonka tekemä työ tai vapaaehtoistyö on tehnyt sinuun erityisen vaikutuksen? Tai haluatko ilmiantaa kollegasi tai koko työyhteisösi, joka on tuonut iloa arkeesi tai kantanut eteenpäin vaikeinakin hetkinä? Kerro siitä meille ja me nostamme nämä tarinat esiin osana Nuorisotyön viikon 2023 viestintää!

Välitä kiitokset sinulle tärkeälle nuorisoalan toimijalle tällä lomakkeella

Nuorisotyön viikon 2022 teemana oli nuoret ja nuorisotyö koronan jälkeen. Teemaviikon videoissa kuulemme kolmen nuoren – Armidan, Filipin ja Venlan – tarinat siitä, millaista tukea ja iloa nuorisotyö toi heidän arkeensa koronapandemian pahimpina aikoina.

Katso myös