Nuorisotyön viikko

Valtakunnallista nuorisotyön viikkoa vietetään viikolla 41 eli 10.-16.10.2022.

Viikolla nostetaan valtakunnallisesti esille nuorisotyöntekijöiden, järjestöjen, kuntien ja seurakuntien tekemää arvokasta työtä nuorten hyväksi. Kannustamme paikallisia toimijoita, kuntia, järjestöjä ja nuoria järjestämään myös omia tempauksia, teemapäiviä ja tilaisuuksia nuorisotyön juhlistamiseen.

Tänä vuonna Nuorisotyön viikon teema on nuoret ja nuorisotyö koronan jälkeen.

Julkaisemme elokuussa Nuorisotyön viikon tarkan ohjelman. Järjestämme viikon aikana teemoitettuja tapahtumia ja webinaareja, joihin on mahdollisuus osallistua (etänä) viikon jokaisena arkipäivänä. Viikko käynnistyy 10.10. avajaistapahtumalla, jota kutsumme jokaisen nuorisoalan toimijan seuraamaan oman työ- tai vapaaehtoisporukan kanssa!

Nuorisotyön viikolla nostamme esiin tietoa siitä, mitä nuorille ja nuorisotyölle kuuluu koronan jälkeen ja millaisia vaikutuksia korona-ajalla on ollut nuorisoalaan. 

Julkaisemme aiempien vuosien tapaan Nuorisotyön viikolla myös kattavasti materiaaleja sosiaaliseen mediaan ladattavaksi. 

Voit ilmoittaa jo nyt oman tapahtumasi mukaan Nuorisotyön viikon tapahtumakalenteriin. Ilmoittautuminen on auki syyskuuhun 2022 asti.

Ilmoita oma tapahtumasi mukaan Nuorisotyön viikolle tästä!

”Nuorisotyön yhteiskunnallista merkitystä ei voi rahalla mitata.” 💎 Nuorisotyön viikon 2021 kampanjavideolla kansanedustaja Suldaan Said Ahmed, näyttelijä Elena Leeve, toimialajohtaja Tommi Laitio ja kansanedustaja Sanni Grahn-Laasonen kertovat omista kokemuksistaan ja näkemyksistään liittyen nuorisotyöhön.

Katso myös