Yhteistyökumppaniksi

Haluaisitko NUORI2022-tapahtuman yhteistyökumppaniksi tai esittelijäksi tapahtumaan? NUORI-tapahtumalla on vuosittain useita yhteistyökumppaneita. Yhteistyökumppanit vahvistavat NUORI-tapahtuman myötä rooliaan koko Suomen nuorison hyvinvoinnin edistäjinä.

Jos haluat tavoittaa koko nuorisoalan yhdellä kertaa, tavoittaa nuoret välillisesti tai vahvistaa asemaasi Suomen nuorison hyvinvoinnin edistäjänä, on NUORI2022 teidän organisaatiolle oikea paikka olla mukana!

Oletko kiinnostunut yhteistyökumppanuudesta?

NUORI2022-tapahtumassa on tarjolla erilaisia yhteistyökumppanuus kokonaisuuksia. NUORI-tapahtuman yhteistyökumppanuus on vaihtoehto teidän organisaatiollenne, jos haluatte vahvistaa asemanne Suomen nuorisoalan toimijoiden keskuudessa tai roolianne koko Suomen nuorten hyvinvoinnin edistäjänä.

Yhteistyökumppaneille on mahdollisuus hyödyntää NUORI2022-tapahtumaa omassa markkinoinnissaan. Otathan meihin yhteyttä niin suunnitellaan juuri teidän organisaatiollenne sopiva yhteistyökumppanuus! Ota yhteyttä:

Anton Tuuva

NUORI2022 vastaava tapahtumatuottaja, yhteistyökumppanuudet

p. 040 583 4744

anton.tuuva@nuorisoala.fi

Yhteistyökumppanuuksien paketit

NÄKYVYYS –yhteistyökumppanuus

Näkyvyys yhteistyökumppanuuksia on tarjolla neljä erilaista kokonaisuutta. Sisällöt vaihtelevat kokonaisuuksissa painottuen ohjelmantuottamisvastuuseen, näyttelypisteeseen, osallistujalippujen määrään ja verkostoitumisalueen välillä.

SISÄLTÖ –yhteistyökumppanuus

Sisältö yhteistyökumppanuuksia on tarjolla kaksi erilaista kokonaisuutta. Sisällöt vaihtelevat erilaisen ohjelmakokonaisuuden tuottamisessa, osallistujalippujen määrän ja erilaisten näkyvyyselementtien kesken.

VAIHDANTA –yhteistyökumppanuus

Vaihdantakumppanuuksien määrää ei ole rajoitettu. Yhteistyökumppani voi tukea NUORI2022-tapahtumaa omilla resursseilla. Vastavuoroisesti tapahtuma tarjoaa organisaatiolle mahdollisuuden näkyä valtakunnallisesti nuorisoalan ammattilaisille sekä olla edistämässä Suomen nuorten hyvinvointia.

Esittelijäksi näytteilleasettajapisteille

Nuorisoalan suurtapahtuma toimii koko alan kattavana näyteikkunana. Näytteilleasettajilla on oiva mahdollisuus päästä verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa ja jakaa oman toimintansa helmiä muiden alan toimijoiden tietoon. 

Näytteilleasettajapisteiden myynti on nyt sulkeutunut! Muutama näyttelypiste on vielä vapaana. Voit tiedustella vapaita näyttelypisteitä tapahtuman vastaavalta tuottajalta, Anton Tuuvalta, sähköpostitse ​anton.tuuva@nuorisoala.fi.

Ammattiliitto Jyty Jyväskylän nuorisopalvelut Humak JHL OPH, Erasmus+, Solidaarisuusjoukot Kentauri osallisuuden osaamiskeskus Kohdennetun nuorisotyön osaamiskeskus Osaamiskeskus Nuoska Digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskus Kuntaliitto Luckan Kanuuna