Nuorisotyön viikon 2023 avajaiset: Millaiseen tulevaisuuteen uskot, nuorisoala?

Avajaiset striimattiin suorana lähetyksenä Suvilahden Tiivistämöltä Helsingistä 9.10. klo 13.

Miten menee, nuorisoala? Mikä on ajankohtaista, missä ollaan onnistuttu ja miten oman työn tulokset tehdään entistä näkyvämmiksi? Mikä toimii ja mikä ei todellakaan – mutta ennen kaikkea mitkä ovat ratkaisuja koko alan yhteisiin haasteisiin, ja kuinka ne taklataan? Miltä näyttää nuorisotyön tulevaisuus ja kuinka nostetaan nuorisoalalla tehtävän työn arvostusta yhteiskunnassa? Luvassa on täyttä asiaa ja asiaan kuuluvaa kapinaa, kun alan parhaat asiantuntijat ovat kertomassa kuinka asia on ja mitä tälle kaikelle pitää tehdä! Kysymys kuuluu, millaiseen tulevaisuuteen uskot, nuorisoala?

Keskustelijoina ovat Vantaan kaupungin Nuoriso- ja yhteisöpalvelujohtaja Hannu Rusama, Aseman Lasten valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava Minna Lahtela, Pieksämäen kaupungin nuoriso- ja hyvinvointikoordinaattori, Nuorisotyön tunnustuspalkinnon 2023 saaja Seija Laitinen, Suomen Partiolaisten 1. varaanpuheenjohtaja Eero Kivistö sekä Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssin palvelujohtaja Tuija Kautto. Keskustelun juontaa toimittaja Katja Ståhl.

Tule linjoilla seuraamaan viikon avausta ja kutsu kollegasi mukaan myös! Juhlistetaan yhdessä Nuorisotyön viikkoa ja kaikkea sitä arvokasta työtä, jota nuorisoalalla tuhannet ammattilaiset ja vapaaehtoiset tekevät joka päivä, jotta yksikään nuori ei jäisi yksin.

Katso myös