Nuorisotyön viikon 2023 avajaiset: Millaiseen tulevaisuuteen uskot, nuorisoala?

Avajaiset striimataan suorana lähetyksenä Suvilahden Tiivistämöltä Helsingistä. Kutsumme koko nuorisoalan seuraamaan avajaisia yhdessä oman työ- tai vapaaehtoisyhteisön kanssa maanantaina 9.10. klo 13.00 alkaen!

Maanantai 9.10.2023
Klo 13.00-14.30
Striimilähetys
Ilmoittaudu mukaan avajaisiin tästä!

Miten menee, nuorisoala? Mikä on ajankohtaista, missä ollaan onnistuttu ja miten oman työn tulokset tehdään entistä näkyvämmiksi? Mikä toimii ja mikä ei todellakaan – mutta ennen kaikkea mitkä ovat ratkaisuja koko alan yhteisiin haasteisiin, ja kuinka ne taklataan? Miltä näyttää nuorisotyön tulevaisuus ja kuinka nostetaan nuorisoalalla tehtävän työn arvostusta yhteiskunnassa? Luvassa on täyttä asiaa ja asiaan kuuluvaa kapinaa, kun alan parhaat asiantuntijat ovat kertomassa kuinka asia on ja mitä tälle kaikelle pitää tehdä! Kysymys kuuluu, millaiseen tulevaisuuteen uskot, nuorisoala?

Keskustelijoina ovat Vantaan kaupungin Nuoriso- ja yhteisöpalvelujohtaja Hannu Rusama, Aseman Lasten valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava Minna Lahtela, Pieksämäen kaupungin nuoriso- ja hyvinvointikoordinaattori, Nuorisotyön tunnustuspalkinnon 2023 saaja Seija Laitinen, Suomen Partiolaisten 1. varaanpuheenjohtaja Eero Kivistö sekä Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssin toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelm. Keskustelun juontaa toimittaja Katja Ståhl.

Tule linjoilla seuraamaan viikon avausta ja kutsu kollegasi mukaan myös! Juhlistetaan yhdessä Nuorisotyön viikkoa ja kaikkea sitä arvokasta työtä, jota nuorisoalalla tuhannet ammattilaiset ja vapaaehtoiset tekevät joka päivä, jotta yksikään nuori ei jäisi yksin.

Ilmoittautumalla tällä lomakkeella saat striimilinkin suoraan sähköpostiisi. Tervetuloa starttaamaan Nuorisotyön viikko kanssamme maanantaina 9.10. klo 13!

Katso myös